طرح‌ نشاط و تعالی مسجد و محله در زنجان اجرایی می‌شود

مدیر ستاد کانون‌های مساجد استان زنجان با بیان اینکه محله محور، خانواده بنیان، مسجد پایه و نگاه ایجابی با رویکرد نشاط اجتماعی از ویژگی‌های شاخص طرح «نشاط و تعالی مسجد و محله» است، گفت: این طرح در ۹ محور اجرایی خواهد شد.

محسن اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: طرح «نشاط و تعالی مسجد و محله» در ۳۰ مسجد استان زنجان به صورت مسجد پایه و خانواده‌محور اجرایی شده و خوشبختانه استقبال خوبی از آن به‌عمل آمده است.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های بومی از رویکردهای اجرای این طرح بوده و تلاش شده است با ساماندهی سرمایه‌های محله و با بهره‌گیری از استعدادهای نوجوانان محله اجرایی شود.

مدیر ستاد کانون‌های مساجد استان زنجان با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح ایجاد حفظ احساس هویت و تعلق به نوجوانان محله است، افزود: برای ساختن محیط زندگی بهتر، تقویت بنیه اعتقادی، اخلاقی و رفتاری از طریق ابزار هنری، استفاده از امکانات و ظرفیت‌های مردمی برای ارتقاء حل مسائل فرهنگی و هنری، ایجاد نشاط و روحیه امید و خداباوری، آموزش و تولید آثار فرهنگی و هنری و ترویج فرهنگ سالم و پرنشاط از دیگر اهداف این طرح است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403011506575
  • خبرنگار : 50160