به گزارش ایسنا، نرگس سموری اظهار کرد: باتوجه به برخی تبلیغات مبنی بر بازیافت ظروف نچسب (تفلون) با قیمتهای نازل، به مردم توصیه میشود این خدمات را از مراکز فاقد مجوز دریافت نکنند.
وی افزود: بازیافت ظروف نچسب فرایند چندمرحلهای و تخصصی است که از مواد اولیه با گرید غذایی استفاده میشود، اما در مراکز غیرمجاز این فرآیند اغلب با مواد اولیه با گرید شیمیایی انجام شده و مواد شیمیایی سمی در بیشتر موارد هنگام مصرف از ظروف جدا و همراه غذا وارد بدن انسان میشود که به مرور زمان امکان آسیب جدی به سلامت وجود دارد.
این کارشناس سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه برای بازیافت ظروف نچسب (تفلون) حتما باید به مراکز دارای مجوز بهداشت مراجعه شود، تصریح کرد: مراکزی که مجوز بهداشت جهت بازیافت ظروف نچسب ندارند، از مواد غیر استاندارد و سمی استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه بازیافت ظروف در مراکز غیرمجاز تحت شرایط غیراستاندارد و غیرایمن انجام میشود، تصریح کرد: فرآیند بازیافت طبق اصول انجام نمیشود، در نتیجه ظرف بازیافت شده در بیشتر موارد سمی و مضر و ظروف بازیافت شده دچار آلودگیهای میکروبی و شیمیایی خواهند شد.
سموری خاطرنشان کرد: مراکزی که مجوز بهداشت ندارند، با تبلیغات غلط و هزینه اندک اقدام به بازیافت ظروف نچسب می کنند، درحالیکه هزینه بازیافت ظروف نچسب به علت فرآیندهای پیچیدهتر، خیلی بالاتر است؛ در مقابل، مراکز دارای مجوز بهداشت، با مواد اولیه تایید شده، فرآیند تحت کنترل و استاندارد و در نهایت محصول با کیفیت که سلامت انسان را به خطر نمیاندازد، بازیافت و عرضه خواهد کرد.
وی گفت: مجوز بهداشت یا پروانه بهداشتی ساخت، از طریق سایت FDACRM.IR برای عموم قابل ردیابی است.
انتهای پیام