سید محمدهادی احمدیطباء در گفتوگو با ایسنا با اشاره به نامگذاری سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، اظهار کرد: اصلیترین رکن نظام جمهوری اسلامی همیشه مردم بودهاند و مسئولان باید همواره تلاش خود را انجام دهند تا از حمایت سرمایههای مردمی بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه در شهرستان اردستان با توجه به فرمایش رهبر انقلاب برنامهریزی کردیم تا قرارگاه مشارکت مردمی در حوزه تولید تشکیل شود، افزود: این قرارگاه با محوریت معاون برنامهریزی فرمانداری و ادارات تعاون کار، صمت، جهاد کشاورزی، تأمین اجتماعی و... خواهد بود و از اواخر فروردینماه جلسات آن شروع میشود.
فرماندار اردستان با اشاره به اینکه در راستای تحقق شعار سال باید پیشرفت و حمایت از مشاغل خانگی و توجه به مشاغل خُرد در دستور کار همه ادارات و مسئولان شهرستان باشد، گفت: یکی از موضوعاتی که در سطح شهرستان اردستان با آن مواجه هستیم وجود بنگاههای زودبازده است که با توجه به توان مالی و اقتصادی مردم اردستان فراهم کردن بستر لازم و حمایت از این بخش در محوریت برنامههای حاکمیت شهرستان قرار خواهد گرفت.
احمدیطباء با اشاره به اینکه سال گذشته با مجموع وامهایی که پرداخت شده است در حوزه بیمه حِرَف و مشاغل آزاد ۲۳ درصد رشد اشتغال را نسبت به سال گذشته شاهد بودیم، تصریح کرد: باید به سمت برگزاری نمایشگاههای فصلی از مشاغل خُرد و خانگی برای حمایت و افزایش توان اقتصادی شهرستان حرکت کنیم.
رشد ۷ درصدی بیمهشده اجباری در صنایع اردستان
وی بیان کرد: با برنامهریزی و حمایتهایی که سال گذشته انجام گرفته است دو پروژه بزرگ در حوزه اقتصادی_سرمایهگذاری با محوریت حوزه گردشگری در شهرستان آغاز خواهد شد که میتواند حداقل ۱۰۰ اشتغال جدید را در شهرستان ایجاد کرد. همچنین طرح توسعه در دو کارخانه بزرگ شهرستان از دیگر برنامههای حوزه اقتصادی شهرستان خواهد بود که حداقل ۵۰ اشتغال مستقیم دیگر نیز ایجاد خواهد کرد.
فرماندار اردستان گفت: با زیرساختهایی که در سالهای گذشته در شهرستان انجام شده است وضعیت کارخانههای اردستان در نواحی صنعتی مناسب است و اشتغال قابل توجهی ایجاد شده است، به گونهای که در سال ۱۴۰۲ نرخ بیمه شده اجباری واحدهای صنعتی هفت درصد رشد داشته که نشان از پویایی صنایع شهرستان دارد.
احمدیطباء در پاسخ به این مطالبه که نگاه شهرستان به ایجاد اشتغال ویژه جوانان تحصیل کرده ضعیف بوده است، گفت: یکی از مشکلاتی که در حوزه آموزش و پرورش شهرستان وجود داشته و همچنان هم ادامه دارد، هدفگذاری برای ادامه تحصیل و اشتغال دانش آموزان اتفاق نمیافتد. اکنون کارخانههایی مانند نساجی و فولاد در شهرستان نیاز به نیروهای متخصص و فنی دارند، ولی این نیرو داخل خود شهرستان وجود ندارد.
وی برنامهریزی هدفمند و هماهنگ بین ادارات آموزش و پرورش، فنی و حرفهای و صمت را یکی از الزامات تأمین نیروی انسانی ماهر و متخصص عنوان کرد و گفت: اگر تعامل لازم میان آموزش و پرورش و دانشآموزان رشتههای هنرستان، کاردانش و فنی حرفهای با بخشهای تولید برقرار باشد میتواند نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی ماهر و آماده ورود به بازار کار داشته باشیم.
برای توسعه و پیشرفت اردستان تغییرات مدیریتی خواهیم داشت
فرماندار اردستان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برخی از مدیران شهرستان در سال جدید بازنشسته شدهاند و به نظر میرسد برای پیشبرد اهداف نظام و شعار سال در چند اداره شهرستان باید تغییرات مدیریتی داشته باشیم که در همین راستا روسای جدید در برخی ادارات تا قبل از هفته دولت معرفی خواهند شد.
احمدیطباء با بیان اینکه البته همه تلاش ما به گونهای خواهد بود که تغییرات مثبت و رو به جلو اتفاق بیفتد، اضافه کرد: با توجه به اینکه در سال پایانی دولت دوازدهم قرار داریم سعی خواهیم کرد افراد جدیدی که برای مسئولیتها شهرستان انتخاب میشوند برای نشانگذاریهای توسعه و پیشرفت اردستان مفید باشند. البته اولویت با نیروهای بومی با محوریت تخصص خواهد بود.
انتهای پیام