کاظم قربان پور در گفتوگو با ایسنا گفت: خوشبختانه با هماهنگیهای انجام شده و همکاری تولیدکنندگان پارسال بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری شهرستان کاشمر تولید شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ جوجهریزی طی ۱۴۶ دوره انجام گرفته است، افزود: میزان جوجهریزی پارسال نسبت به سال ۱۴۰۱، ۱۷ درصد افزایش داشته که بیشترین جوجهریزی در ماههای فروردین و بهمنماه انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر پیگیری و نظارت مستمر کارشناسان برای تأمین به موقع نهادهها، تأمین جوجه یکروزه، بارگیری و تخلیه به موقع واحدها و از همه مهمتر همراهی و همکاری تشکلهای مربوطه، زنجیره تولید مرغ در شهرستان و واحدهای مرغداری و مرغداران عزیز شهرستان را دلیل افزایش جوجهریزی و تولید گوشت مرغ عنوان کرد.
وی بیان کرد: شهرستان کاشمر دارای ۴۱ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت یک میلیون و ۵۴۵ هزار و ۴۵۰ قطعه است که پارسال تمامی واحدهای مرغداری شهرستان فعال بودهاند.
انتهای پیام