به گزارش ایسنا، سجاد عباسی فشمی، دبیر نمایشگاه اینوتکس ضمن بیان این مطلب افزود: مطابق شیوه جدید ثبتنام رویداد اینوتکس، بهمنظور ارتقای دستاوردهای قابل ارائه در نمایشگاه، سطح نوآوری محصولات و دستاوردهای مشارکتکنندگان و متقاضیان فضای نمایشگاهی مورد بررسی قرار میگیرد تا مشاورههای لازم برای ارتقای حضور و استقرار محصولات نوآورانه ارائه شود.
به گفته عباسی فشمی در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴، رویدادهای جانبی مانند اینوتکسپیچ، ریورسپیچ، استیج اینوتکس و رویداد دانش آموزی سیکاپ نیز برگزار خواهد شد که برنامه این نشستها در نشانی inotex.com قابل مشاهده است.
مجتبی جباریپور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس نیز با بیان اینکه اینوتکس ۲۰۲۴ در سه بخش نمایشگاهی، رویدادهای تجاری و ترویجی و رویدادهای آنلاین برگزار میشود، افزود: در بخش نمایشگاهی، بازیگرانی که به نحوی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور فعال هستند، حضور خواهند داشت که میتوان به شرکتهای فناور و دانشبنیان، استارتاپها، شتابدهندهها و مراکز رشد، منتورها و مشاوران، مخترعان، پارکهای فناوری، دانشگاهها و مراکز پژوهشی اشاره کرد.
وی با اشاره به حضور ۴۵۰ شرکت و بازدید بیش از ۱۰۰ هزار نفری از اینوتکس ۲۰۲۳، گفت: ارتباط مستقیم با هزاران بازدیدکننده، کارآفرین و مسؤولان دولتی، اطلاع از آخرین تحولات فناورانه و تغییرات نوآوری در منطقه و کشف فرصتهای نوین سرمایهگذاری یا جذب سرمایهگذار از جمله فرصتها و ظرفیتهای نمایشگاه اینوتکس خواهد بود.
به گزارش ایسنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی فناوری و نوآوری روزهای ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد. علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام می توانند به نشانی inotex.com مراجعه کنند و یا با شماره ۸۸۵۰۳۰۳۰-۰۲۱ تماس بگیرند.
انتهای پیام