پرنیان در بازدید از کلاسهای اعتکاف علمی در چابهار افزود: با توجه به سیلاب اخیر در مناطق جنوب سیستان وبلوچستان برگزاری کلاسهای اعتکاف علمی در این مناطق یکی از نیازهای این منطقه بود.
پرنیان ادامه داد: باهماهنگیهای گروه جهادی توانستیم اساتیدی از تهران وسایر شهرستانها را برای تدریس برای دانش آموزان این خطه دعوت کنیم که نزدیک به ۵۰ نفر از اساتید و دبیران دروس مختلف تخصصی در این اعتکاف علمی حضور دارند.
وی ادامه داد: کلاسهای اعتکاف علمی برای آمادگی هرچه بیشتر دانش اموزان برای شرکت در آزمون سراسری است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان نیز از آغاز فعالیت بیش از ۳۰۰ پایگاه اعتکاف علمی نوروزی دانش آموزان در مدارس متوسطه دوم شهرستانها و مناطق استان خبر داد.
حسن بروشکی در گفت وگو با ایسنا گفت: با هدف تقویت بنیه علمی، رفع مشکلات درسی و مفاهیم آموزشی و آمادگی بیش از پیش دانش آموزان برای ورود به عرصه امتحانات نهایی و کنکور سراسری، ۱۶۰ پایگاه دخترانه و ۱۴۱ پایگاه پسرانه فعالیت خود را آغاز کردند.
وی اظهار کرد: مهمترین رویکرد فعالیتهای دستگاه تعلیم و تربیت استان در ایام پیش رو، ارتقا کیفیت آموزشی و تمهید مقدمات در راستای ورود دانش آموزان به عرصه امتحانات پایانی و حصول نتایج مطلوب و درخورشأن فرزندانمان خواهد بود.
وی با تاکید بر ضرورت استمرار فعالیت همایشهای علمی، پنجشنبههای آموزشی و اعتکافهای نوروزی اظهار کرد: بیش از ۱۳ هزار دانش آموز متوسطه دوم در ۳۰۱ پایگاه اعتکاف نوروزی به مدت ۲۰ روز فعالیتهای آموزشی و درسی خود را پیگیری خواهند کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان بیان کرد: آنچه از اهمیت فوق العادهای برخوردار است آن است که در فرصت باقیمانده تا ایام امتحانات و کنکور سراسری همه حوزهها و بخشها، توان و ظرفیتهای مختلف را برای ارتقا کیفیت آموزشی دانش آموزان پای کار آورده و همه دست به دست هم داده تا اتفاق خوب و نویدبخشی رقم خورد.
بروشکی ادامه داد: از آنجایی که در آخرین جلسه شورای آموزش و پرورش استان مفاد و مفاهیم و سر فصلهای سند ۵ ساله توسعه شاخص های آموزشی و پرورشی و فضاها مصوب شد، یقیناً مبنای کار در دستگاه تعلیم و تربیت استان، محتوای مندرج در این سند خواهد بود و همه حوزهها اعم از ستادی و صف باید این مهم را در دستور کار قرار دهند.
انتهای پیام