به گزارش ایسنا، این غول شبکه مخابراتی و تجهیزات الکترونیکی چینی، سود خالص حدود ۱۳.۹ میلیارد یوان (۱.۹ میلیارد دلار) را برای سه ماهه دسامبر گزارش کرد که در مقایسه با ۸.۴ میلیارد یوان در مدت مشابه سال ۲۰۲۲، بیش از ۶۵ درصد افزایش داشت.
این نتایج نشان می دهد چگونه هواوی که سالهاست هدف تحریمها و کنترلهای صادراتی آمریکا قرار گرفته است، در پشت سر گذاشتن ناملایمات، پیشرفت کرده است. این غول چینی در اوت سال گذشته، مدل پرچمدار تلفن هوشمند میت ۶۰ را معرفی کرد که یک طراحی داخلی داشت و در ساخت آن، از یک پردازنده هفت نانومتری استفاده شده بود. واحد محصولات الکترونیکی مصرف کننده هواوی، رشد ۱۷.۳ درصدی در سال ۲۰۲۳ داشت و ۲۵۱.۵ میلیارد یوان فروش کرد.
هواوی که پس از تحریمهای آمریکا در سال ۲۰۱۹، از بازار تلفنهای هوشمند و تراشه سازی، خارج شده بود، به عنوان نماد عزم چین برای مقابله با محدودیتهای واشنگتن، ظهور کرده است. این شرکت اکنون شبکه ای از کارخانه های تراشه سازی را می سازد تا از اهداف بلندمدتش در حوزه هایی مانند خودروی برقی و هوش مصنوعی، حمایت کند.
بازوی رایانش ابری هواوی در طول سال ۲۰۲۳ که این شرکت وارد رقابت با شرکتهای علی بابا و تنسنت هولدینگز شد، حدود ۲۲ درصد رشد کرد.
هر چند هواوی به اندازه شیائومی که هفته جاری، نخستین مدل خودروی برقی خود را معرفی کرد، پیش نرفته است اما در فراهم کردن فناوری برای بخش خودرو، پیشرفتهایی داشته است. این کسب و کار در سال میلادی گذشته، ۱۲۸ درصد رشد کرد و هواوی خودروهای آیتو (Aito) را در فروشگاههای خود در چین، به نمایش گذاشت.
اما هواوی در دسامبر، نسبت به خطرات فضای متغیر صنعت و اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۴، هشدار داد. در پی موفقیت هواوی در استفاده از تراشه هفت نانومتری، مقامات آمریکایی در حال بررسی واکنشهای مختلف به این پیشرفت هستند که از تحریم تامین کنندگان هواوی تا فشار بر متحدان برای محدودتر کردن دسترسی چین به فناوری نیمه رسانا را دربرمی گیرد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا گفته است آمریکا هر آنچه در توان دارد انجام خواهد داد تا از امنیت ملی خود حمایت کند.
انتهای پیام