سعید خانزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، کارشناسان و بازرسان بهداشتی این مجموعه بر تولید و استحصال بیش از ۴۳ هزار کیلوگرم گوشت سالم و بهداشتی قرمز و ۷۰۰ تن گوشت مرغ کشتار روز نظارت بهداشتی داشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ابتدای ماه مبارک رمضان که آغاز شده، بیش از ۱۴۰ بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی تاکنون صورت گرفته است.
خانزاده اظهار کرد: در این بازدیدهای بهداشتی از ۱۹ اسفندماه سال ۱۴۰۲ تاکنون بالغبر ۲۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی توسط کارشناسان این شبکه ضبط شد که برابر دستورالعملهای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور معدومسازی و از چرخه مصرف انسانی حذف گردید.
به گفته وی در این بازه زمانی بیش از ۴۳ هزار کیلو گوشت قرمز و بیش از ۷۰۰ تن گوشت مرغ کشتار روز در کشتارگاههای دام و طیور این شهرستان تحت نظارتهای شرعی و بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان تولید و وارد بازار مصرف شد.
وی با بیان اینکه نظارتها توسط ۴ ناظر بهداشتی ثابت و ۲ ناظر شرعی در کشتارگاه انجام شده است، از فعالیت یک اکیپ ثابت و ۳ اکیپ سیار خبر داد و گفت: طی این مدت توسط ناظران بهداشتی ۱۴۰ بازدید انجام شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر تأکید کرد: همشهریان گرامی هنگام خرید مواد پروتئینی به تاریخ تولید و انقضای فرآورده توجه داشته باشند و فرآوردههای خود را فقط از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی تولید میشوند خریداری نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف آن را به شبکه دامپزشکی کاشمر گزارش کنند.
انتهای پیام