سید میلاد اوصیا -مدیر مرکز مشاوره سازمان قرآنی جهاد دانشگاهی- در گفتوگو با ایسنا در مورد فعالیتهای غرفه جهاد دانشگاهی در سیویکمین نمایشگاه قرآن کریم گفت: ما در این دوره با چند مرکز زیر مجموعه خود در حال خدماتدهی به علاقمندان هستیم.
وی ادامه داد: در این غرفه ابتدا مرکز مشاوره ظهیر قرار دارد که خدمات مشارهای و روانشناسی را بر اساس رویکرد درمان معنوی به صورت رایگان در اختیار مخاطبان قرار میگیرد.
مدیر مرکز مشاوره سازمان قرآنی جهاد دانشگاهی تاکید کرد: خوشبختانه به صورت میانگین روزانه ۱۵ الی ۲۰ مشاوره هرشب داریم، بیشتر مشکلات هم مربوط به موضوعاتی همچون اضطراب، افسردگی، کنترل خشم، ارتباط نوجوانان با خانوادههای خود و ... است.
اوصیا یادآور شد: ما در بخش روانشناسی خود مخاطبانی از سن ۱۸ تا ۶۵ سال داریم.
وی افزود: مرکز رشد ما یک نرمافزار طراحی هوش مصنوعی دارد که فرد در حوزه حفظ و قرائت برای آن میخواند و نرمافزار ایراداتها فرد را تصحیح میکند.
مدیر مرکز مشاوره سازمان قرآنی جهاد دانشگاهی ابراز کرد: گروه مرکز آموزش ما هم دورههای قرآنی و نشستهای تحصصصی دارند، در یک دوره آموزشی آن بازیهای رومیزی با آموزههای قرآنی آموزش داده میشود و مراجعهکنندگان میتوانند با کمترین امکانات کارهای قرآنی انجام دهند.
اوصیا تصریح کرد: مرکز مطالعات ما در اینجا مستقر است و پایاننامهها و پژوهشهای میان رشتهای در حوزه قرآنی ارائه میکند و کسانی که میخواهند پایاننامه قرآنی تدوین کنند ما مشاوره میدهیم. همچنین چکیدهای از آثار میان رشتهای قرآن کریم به نمایش گذاشتهایم.
وی در پایان گفت: یکی از بخشهای ما نیز پخش آثار استدیو مبین است که خوشبختانه استقبال خوبی از این بخش شده است.
انتهای پیام