«محمد علی شاهحسینی» در نشست با جمعی از مسئولان و فعالان اقتصادی استان، روستای فهرج را یکی از روستای باقابلیت جذب گردشگر دانست و افزود: محور فرهنگی- تاریخی این روستا که از آب انبار حسینیه تا قلعه فهرج هزار ساله امتداد دارد، یکی از بینظیرین محورهای گردشگری روستایی است که در سال ۸۹ در فهرست میراث ملی به ثبت رسید.
وی با بیان اینکه گردشگری روستایی تحتتأثیر منابع فرهنگی، طبیعی، تاریخی، نواحی روستایی بهعنوان یک کالا فرهنگی گردشگری قابلعرضه است، اظهار کرد: روستاها یکی از مقاصد مهم گردشگری به شمار میآیند و به دلیل جذابیتهای خاصی که دارند سالانه علاقهمندان و مسافران زیادی را به خود جذب میکنند.
معاون استاندار با بیان اینکه ایجاد گردشگری روستایی باعث ثبات در اشتغال، پویایی در تجارت و برابری درآمد بین ساکنان مناطق شهری و روستایی میشود، گفت: این صنعت بکر ظرفیتهای زیادی دارد و میتواند برای کسب درآمد، اشتغالزایی و ایجاد تغییرات مثبت در درآمد روستاییان اثرگذار باشد.
شاهحسینی با بیان اینکه مهمترین عاملی که باعث رونق گردشگری روستاها میشود، وجود زیرساختها است، گفت: برای توسعه گردشگری روستاها باید زیرساختهای لازم گسترش پیدا کرده و موردتوجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه ایجاد بومگردیها از جمله مواردی است که باید در روستاها موردتوجه قرار گیرد، افزود: مردمی که به این مناطق میروند انتظار دارند مکانهای برای استراحت شبانه، جاده دسترسی مناسب، اماکن رفاهی و بهداشتی و وجود مکانهایی برای کمپینگ و آلاچیقهای مناسب برای استفاده مردم وجود داشته باشد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، شاه حسینی در پایان بیان کرد: مواردی چون رویش گیاهان دارویی یا صنعتی، جاذبههای کوهستانی و جنگلی، میراث تاریخی، وجود امامزادهها و میراث باستانی از جمله ملاکهای انتخاب یک روستا بهعنوان روستای هدف گردشگری است.
انتهای پیام