در حوزه ورزش بانوان استان خوزستان طی سال گذشته موفقیت های زیادی حاصل شد؛ کسب عناوین متعدد و درخشش پرمدال بانوان خوزستانی در بازی های آسیایی و پاراآسیایی و کسب سهمیه پارالمپیک کام مردم خوزستان را شاد کرد.
به گزارش ایسنا، در ادامه نیز بخشی از دستاوردها و اقدامات انجام شده در ورزش زنان خوزستان را میخوانید.
جمعیت بانوان ورزشکار سازمان یافته استان خوزستان ۱۰۰ هزار و ۴۳۲ نفر است و ۳۰۰ هیات شهرستانی نیز در بخش بانوان فعال بوده و ۴۲ نواب رئیس در هیاتهای ورزشی استان خوزستان مشغول به فعالیت هستند.
در سالهای اخیر ۷۴ ورزشکار زن خوزستانی به تیمهای ملی دعوت شدهاند که از این تعداد ۲۰ نفر به عضویت تیم ملی درآمدند؛ ضمن این که تعداد مدالهای کسب شده در این بخش در سطح بینالمللی و بالاتر نیز ۲۳ مدال بود. نکته حائز اهمیت در ورزش بانوان خوزستان در سالی که گذشت، کسب سه سهمیه پاراالمپیک پاریس توسط ورزشکاران استان بود.
همچنین سال گذشته ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر در ورزش همگانی و روستایی در بخش بانوان مشارکت داشتند و خوزستان در بخش بانوان در سال ۱۴۰۲، ۲۰ میزبانی رویدادهای کشوری را بر عهده داشت.
سال گذشته تجلیل از ۲۰ مربی و ورزشکار مدالآور در بازیهای آسیایی، پاراآسیایی و مسابقات جهانی نیز توسط اداره کل ورزش و جوانان خوزستان انجام شد تا این تقدیر خون تازهای به رگهای ورزش خوزستان از این جهت که هیچ موفقیتی از چشم مسئولان ورزش استان دور نمی ماند، تزریق کرده باشد.
قهرمانی تیم پالایش نفت آبادان در سوپر لیگ فوتسال زنان ایران، قهرمانی تیم وزنهبرداری بانوان خوزستان در مسابقات کشوری، نایبقهرمانی تیم ملیحفاری در لیگ یک تیراندازی زنان ایران و صعود به لیگ برتر، صعود باشگاه نفت امیدیه به سوپر لیگ فوتسال زنان کشور، حضور ۹ بانوی خوزستانی در بازیهای آسیایی و پاراآسیایی هانگژو به همراه کسب دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز در بازیهای پاراآسیایی هانگژو و کسب سکوی چهارمی بازیهای آسیایی هانگژو توسط نگین شیخی در اسکیت، از دیگر موفقیت های ورزش خوزستان در سال ۱۴۰۲ است.
همچنین برگزاری اجرای طرح ملی بانوی توانا، طرح ملی جشنواره دختران آفتاب ایران زمین، طرح ملی جشنواره الگوهای برتر عفاف و حجاب، طرح ملی پایش و تندرستی بانوان شاغل و تقدیر از نواب رییسان هیات های ورزشی استان و مسئولان ورزش بانوان در شهرستاها از جمله عملکرد معاونت ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۲ است.
البته سال گذشته در جریان بازی های پاراآسیایی هانگژو یک اتفاق تلخ هم برای ورزش زنان خوزستان رقم خورد؛ در روز اول هاشمیه متقیان ورزشکار نامی خوزستان در رشته دو و میدانی، در ماده پرتاب نیزه کلاس F۵۶ هم به مدال طلا رسید و هم رکوردشکنی کرد اما با اعتراض چینی ها به تاخیر یک دقیقه ای متقیان در کال روم، مدال طلای این ورزشکار پس گرفته شد تا متقیان با خاطره ای تلخ هانگژو را ترک کند.
همچنین حضور در لیگ برتر فوتبال زنان که مطالبه چندین ساله دختران خوزستانی است، سال گذشته نیز بر روی میز سه باشگاه لیگ برتری خوزستان معطل ماند تا شاید در ۱۴۰۳ نگاه جدیتری به این موضوع شود و در نهایت دختران خوزستانی به آرزوی چندین ساله خود برسند.
اگرچه ورزش بانوان در استان خوزستان باتوجه به پتانسیل موجود هنوز جای کار زیادی دارد اما اقدامات انجام شده در سال گذشته نوید روزهای خوب برای این بخش در سال ۱۴۰۳ است؛ سالی که خوزستان علاوه بر بخش آقایان در بخش زنان نیز در پاراالمپیک پاریس نماینده دارد و باید منتظر درخشش زنان خوزستانیها در این میدان بزرگ بود.
انتهای پیام