گیلان در نوروز ۱۴۰۳

استقبال مسافران نوروزی از منطقه نمونه گردشگری حیران آستارا

روستا و گردنه زیبا و گردشگر پذیر حیران در ۳۰ کیلومتری شهرستان مرزی بندر آستارا قرار دارد و با زیبایی منحصر به فرد خود هر گردشگری را به سوی خود جذب می کند.

روستا و گردنه زیبا و گردشگر پذیر حیران که بعد از گذر از شهر مرزی آستارا در شمال غربی استان گیلان خودنمایی می کند، با ۲۲۰۰ هکتار مساحت در ۳۰ کیلومتری شهرستان آستارا قرار دارد.

عنوان

این گردنه زیبا که جنگل های هیرکانی ثبت ملی و جهانی شده در آن قرار گرفته و محل تلاقی و مرز مشترک بین استان های گیلان، اردبیل و جمهوری آذربایجان است، با درختانی انبوه، کوهای بلند، دره های عمیق و با آب های جاری هر رهگذری را به سوی خود فرا می خواند و آنها را حیرت زده طبیعت می کند.

در روزهای اخیر و آغاز تعطیلات نوروزی اغلب مسافران که از جاده سحرآمیز گردنه حیران عبور می‌کنند با توقف در کنار این طبیعت بکر به همراه خانواده خود لحظات مفرحی را سپری می‌کنند.

سرسبزی و زیبایی های مراتع و جنگل‌های انبوه واقع در کوه های بلند و دره های عمیق منطقه حیران هر نقاش و هنرمندی را در هنرنمایی خلاق هستی حیران می کند و عکاسان بسیاری برای ثبت زیبایی های طبیعی روستا و دهکده گردشگری حیران در تمام فصول سال به این منطقه سفر می‌کنند.

گردنه حیران که تا سال ها پیش تنها یک روستای نیمه متروک با نام حیران در آن قرار داشت، اکنون به یک حوزه بزرگ گردشگری مبدل شده و یکی از  طرح های بزرگ گردشگری استان گیلان با حضور موفق بخش خصوصی در این منطقه نمونه گردشگری با نام دهکده گردشگری حیران به اجرا در آمده و فعال است.

دهکده گردشگری حیران از سمت شرق به دریای خزر و شهرستان مرزی بندر آستارا در شمال غربی استان گیلان و چشم اندازهای زیبای گردنه حیران، از سمت غرب و جنوب به جنگل زیبای فندقلو در استان اردبیل و از شمال به مناطق مرزی کشور همسایه جمهوری آذربایجان مشرف است.

این منطقه زیبای توریستی که در حاشیه راه ارتباطی و پرتردد آستارا به اردبیل قرار دارد، محل تلاقی و مرز مشترک بین استان‌های گیلان، اردبیل و جمهوری آذربایجان است. تله کابین حیران که در گردنه کوهستانی حیران واقع شده از پرجاذبه‌ترین مناطق گردشگری کشور محسوب می‌شود و دارای کابین‌های معمولی و ویژه VIP است و در کنار سورتمه ریلی حیران که به عنوان طولانی‌ترین سورتمه شمال ایران در منطقه نمونه گردشگری حیران احداث شده‌، در ایام مختلف سال همواره میزبان گردشگران داخلی و خارجی از اقصی نقاط کشور است.

سرپرست بخشداری مرکزی آستارا در این رابطه در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تعطیلات نوروزی فرصتی منحصر به فرد در صنعت گردشگری روستای حیران است، اظهار کرد: منطقه نمونه گردشگری حیران با استقبال چشمگیر مسافران نوروزی مواجه شده است.

سید سعید میر قربانی با بیان اینکه شهرستان مرزی آستارا مستعد سرمایه گذاری در صنعت گردشگری است، گفت: مناطق نمونه گردشگری آستارا کمک موثری به پویایی اقتصاد این شهرستان مرزنشین می کند. وی، افزود: سرمایه گذاری در صنعت گردشگری آستارا زود بازده است و بخش خصوصی نیز در این رابطه می تواند در رشد و ارتقاء این عرصه اقتصادی بیش از پیش سهیم باشد.

سرپرست بخشداری مرکزی آستارا با اشاره به استقبال بسیار خوب مسافران نوروزی از منطقه نمونه گردشگری حیران در ایام تعطیلات نوروزی، اظهار کرد: شهرستان مرزی آستارا با داشتن جانبه های ویژه تجارت مرزی و طبیعت زیبای ساحل دریای خزر و همچنین گردنه کوهستانی حیران، در تمام فصول سال به ویژه در تعطیلات عید نوروز و تابستان پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403010702966
  • خبرنگار : 50532