جواد جوانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در پی این بازرسیها ۲ مرکز غیربهداشتی پلمب و ۱۲۳ مورد واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی بیان کرد: طی این مدت ۲۰۷۴ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته یا فاقد مشخصات از واحدهای صنفی جمعآوری و ۱۱۲ مورد شکایات مردمی با سامانه ۱۹۰ پیگیری شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهولات همچنین اظهار کرد: طی یک سال گذشته ۵۳۹ مورد نمونهبرداری میکروبی و شیمیایی آب شرب، ۱۴ هزار و ۲۹۱ مورد کلر سنجی آب شرب و ۱۳۷ مورد نمونهبرداری مواد غذایی و نان توسط کارشناسان بهداشت محیط این شهرستان انجام شده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: طی یکساله گذشته ۷۷۰۲ مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع مواد و غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط در سطح شهرستان مهولات صورت گرفت.
جوانی با تأکید بر اینکه کارشناسان بهداشت محیط شهرستان با نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای صنفی، خدمتی ارزنده به حفظ سلامت و بهداشت عمومی شدند، بر اولویتدهی به بهداشت محیط برای داشتن جامعهای سالم تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: جامعه سالم و عاری از بیماری در گرو رعایت دقیق اصول و دستورات بهداشتی است و همه باید برای حفظ سلامت خودمان، خانواده و جامعه تلاش کنیم.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهولات افزود: از اقشار مختلف مردم درخواست میشود در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه بهداشتی، مراتب را با ذکر آدرس دقیق به شماره تلفن گویای ۱۹۰ اطلاع دهند.
شهرستان مهولات دارای یک بیمارستان دولتی، ۶ پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است.
انتهای پیام