عبدالرسول خدمتی امروز ۷ فروردین در جلسه آبفا و مرکز بهداشت چابهار افزود: اواخر اسفند ماه سال گذشته اخباری مبنی بر بروز بیماریهای پوستی ناشی از آب آلوده در مناطق سیل زده توسط برخی از رسانهها مخابره شده که با توجه به اهمیت موضوع بلافاصله تیمهای مشترک شرکت آب و فاضلاب استان و دانشگاه علوم پزشکی برای بررسی علت این عوارض پوستی به محلهای اعلامی اعزام و نسبت به نمونهبرداری از آب و آزمایش مجدد اقدام کردند.
رئیس مرکز بهداشت چابهار، ضمن بیان اینکه، کلیه اقدامات کنترلی و بهداشتی در زمان وقوع سیلاب تا رفع کامل کدورت آب، انجام میشود، گفت: طبق بررسیهای بعمل آمده مشکلات پوستی مطرح شده قبل از وقوع سیل نیز در این مناطق وجود داشته اما عبور سیلاب از مسیر زمینهای کشاورزی و هدایت این آب در محل هوتکها، که همراه با سموم حیوانی و شیمیایی است عاملی بر آلودگی آب و بروز عوارض پوستی است.
خدمتی گفت: در چنین شرایطی برای جلوگیری از بروز بیماری پوستی، باید از آبتنی و شنا کودکان در این اماکن ممانعت شود، همچنین بانوان نیز باید از شستوشو لوازم خانه و البسه در این آبگیرها نیز خودداری کنند.
وی با اشاره به بازدیدها و برگزاری جلسات مستمر، اضافه کرد: به همراه مدیر دفتر مرکز پایش و مدیر امور آب و فاضلاب چابهار بررسیهای میدانی به طور مستمر انجام و طی بازدید اخیر نیز که در دوم فروردین ماه صورت گرفت، نتایج این بازدیدها نیز موضوع را تائید میکند.
وی، با اشاره به مصوبات جلسه مشترک با آبفا گفت: طی این جلسه، مقرر شد تا نسبت به استمرار اطلاعرسانیها و آگاهسازی مردم در خصوص آلوده بودن آبهای سطحی و عدم استفاده از این آبها و شنا توسط دانشکده علوم پزشکی اقدام شود.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان چابهار نیز گفت: برای بهبود کیفیت آب مناطق سیل زده، علاوه بر سایتهای کلرزنی موجود، پنج دستگاه کلرزن نصب و راهاندازی شد.
علیاکبر آقایی بیان کرد: همکاری مرکز بهداشت و آب و فاضلاب در کنترل کیفیت آب مناطق سیل زده نتایج مطلوبی را به همراه داشته و بهبود کیفیت آب و جلوگیری از شیوع بیماریهای مرتبط با آن را میتوان از مهمترین نتایج این اقدامات برشمرد.
وی ادامه داد: در همین راستا برای حفظ سلامت ساکنین مناطق سیل زده علاوه بر سایتهایی کلرزنی موجود، پنج دستگاه کلرزن مایع در نقاط حساس نصب و راهاندازی شد و بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ عدد قرص کلر یک درصد نیز برای توزیع در مناطق آسیب دیده از سیل در اختیار دانشکده علوم پزشکی چابهار قرار گرفت.
وی عنوان کرد: طبق گزارش معاونت بهداشتی دانشگده، تاکنون هیچگونه اپیدمی در منطقه اتفاق نیفتاده و به منظور حفظ سلامت مردم، ادامه فعالیت و بازدیدهای مشترک تا کاهش کدورت به حد استاندارد همکاریهای مشترک آبفا، مرکز بهداشت و دانشکده علوم پزشکی ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام