به گزارش ایسنا، احمد احمدیصدر در این باره گفت: ۹ گام تربیتی آموزشی درمانی برای معتادین متجاهر طراحی شده است و اعتقاد داریم که سمزدایی کافی نیست. در گذشته در مراکز کشور رویکردی وجود داشته است که سمزدایی معتادین صورت میگرفت؛ اما دوباره به اعتیاد باز میگشتند.
وی افزود: اگر به غیر از سمزدایی گامهای سلامت جسمانی، هویت بخشی، معنویت درمانی، حرفه آموزی مقدماتی، حمایت از خانوادهها، حرفه آموزی تخصصی و ورود به اشتغال و بازار کار، باز اجتماعی شدن و صیانت پس از خروج رخ ندهند، تمام هزینههای اعمال شده به هدر خواهد رفت؛ لذا گامهای حرفهآموزی مقدماتی و ورود به بازار کار و اشتغال دو مورد از مهمترین گامهای اجرایی هستند. برای این امر مراکز پویش به نام پویششهر راهاندازی شدند که این پویششهرها حرفهآموزی و وصل کردن به بازار کار و اشتغال را برای این عزیزان انجام میدهند.
بر اساس گزارش سایت شهر، احمدی صدر در پایان گفت: در تمام مراکز ماده ۱۶، مراکز پویش راهاندازی شدهاند و مراحل ثبتنام انجام شده و آموزش آغاز شده است. برخی از مراکز پویش نیز مانند مرکز پویش یاورشهر ۹ که فاز سوم یاورشهر ۹ میباشد، همزمان با افتتاح فاز دوم یاورشهر ۹ کلنگ زنیاش انجام شده است و امسال به بهرهبرداری خواهد رسید تا تعداد مراکز پویش افزایش پیدا کند. با اینحال ما منتظر بخش احداثی پویششهر یاورشهر ۹ نیستیم و کار در حال انجام است.
انتهای پیام
افتتاح مرکز «پویششهر» یاورشهر ۹ برای ۱۴۰۳
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گفت: فاز سوم یاورشهر ۹(پویش شهر) امسال افتتاح خواهد شد.