مظلومی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اهمیت تغذیه و نقش آن در بهبود کمی و کیفی محصولات تولیدی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان اسفند ماه، بیش از ۱۱ هزار و ۴۰۰ تن کود شیمیایی در شهرستان ارومیه (۸۲ درصد سهمیه کودی) توزیع شده است.
این مسئول اظهار کرد: کودهای توزیع شده شامل ۸ هزار و ۸۲۵ تن کود ازته، ۲ هزار و ۹۰ تن کود فسفاته و ۴۹۵ تن کود پتاسه بود که به محصولات گندم، جو، چغندرقند، سایر محصولات زراعی، سیب، انگور، و ... اختصاص یافت.
مظلومی با بیان اینکه در شهرستان ارومیه خرید و توزیع کود توسط ۲۴ کارگزاری انجام میشود، افزود: این مقدار کود از طریق ۵۸ هزار و ۵۲۵ فقره حواله الکترونیک توزیع شده است.
به گفته وی، در سال زراعی گذشته توزیع کود شیمیایی از طریق حواله الکترونیکی صورت گرفت که کشاورزان برای دریافت سهمیه کود به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه و با ثبت سطح زیر کشت در سامانه پهنهبندی از طریق سامانه پایش کود براساس میزان سهمیه ابلاغی نسبت به دریافت سهمیه تخصیصی اقدام کردند.
وی افزود: ذخیره کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان استان مشکلی نداشته و علی رغم برخی چالشهای موجود در جامعه از جمله محدودیتهای ارزی و تحریمها، برنامههای ابلاغی به شرکت خدمات حمایتی استان تامین بیش از ۱۱۸ هزار و ۵۲۵ تن انواع نهادههای کشاورزی است که بیش از ۹۱ درصد آن تامین شده است.
مظلومی افزود: براساس توصیه آزمایشگاه، بهرهبرداران باید قبل از استفاده از کودهای شیمیایی، با انجام آزمون خاک، نسبت به تغذیه کودی در مزارع خود اقدام کنند.
انتهای پیام