احمد دانایینیا در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: افزایش قیمت بلیت بناهای تاریخی یک قانون سراسری است که با تصمیم وزارت و هیأت دولت تمام بناهای گردشگری در حوزه میراث فرهنگی بر اساس شرایطی که دارند، نرخ گذاری شدهاند.
وی افزود: کل درآمد بلیت فروشی به خزانه کشوری واریز میشود و ما حق دخل و تصرفی نداریم، اما پیگیری میکنیم که قسمتی از این درآمدها به مجموعه های تاریخی اختصاص پیدا کند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان، تصریح کرد: هزینههای نگهداری مجموعههای تاریخی بسیار زیاد است، به طوری که امسال فقط یک میلیارد ریال ( ۱۰۰ میلیون تومان) صرف شست و شو و آفتزدایی باغ فین شد و بارندگیهای اخیر نیز خسارت زیادی به برخی مکانهای تاریخی زد که این مبلغ باید از محلی تامین شود.
وی تاکید کرد: براساس مصوبه جدید قیمت بلیت باغ فین از ۵۰ هزار ریال به ۴۰۰ هزار ریال افزایش یافت که باعث گلایه گردشگران شده است و بهتر بود که این افزایش قیمت در طول سال انجام میشد.
دانایی نیا گفت: با هدف حمایت از گردشگران و جبران این افزایش قیمت، با پرداخت ورودی باغ فین، بازدید از موزه ملی کاشان و حمام باغ فین که قبلا بلیت و تعرفه جداگانهای داشت، رایگان خواهد بود.
مدیر مجموعه باغ فین کاشان نیز گفت: بلیت مکانهای گردشگری که در حوزه میراث فرهنگی هستند در سراسر کشور افزایش قیمت هشت برابری داشتهاند و حتی بعضی از بناها افزایش بیشتری یافته است و ما مجری این قانون هستیم.
رضا دهقانی افزود: حفظ و نگهداری مجموعه باغ جهانی فین سالانه نیازمند هزینههای میلیاردی است به طوری که برای کوددهی درختان این باغ سه میلیارد ریال خرج شده است.
وی تصریح کرد: باغ فین هر هفته میزبان ۳۰۰ تا ۵۰۰ دانشآموز است که بازدید آنها به صورت رایگان انجام میشود و برای جانبازان و خانوادههای ایثارگر نیز تخفیفاتی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام