زهرا خسروی در گفت وگو با ایسنا افزود: آمار بالای بیماران تالاسمی در استان و نیاز بالای مصرف خون در استان نیاز بیشتر به اهدای خون را میطلبد.
خسروی گفت: درحالیکه مصرف روزانه خون در استان ۴۵۰ واحد است هم اکنون میزان مراجعات به نصف کاهش پیدا کرده است.
وی گفت: مراکز خون گیری سازمان انتقال خون در ایام ماه مبارک رمضان بعد از افطار تا ساعت ۱۰ شب آماده ارائه خدمات لازم به هم استانیها میباشد.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به کمبود فرآوردههای خونی از تمامی شهروندان خواست تا با اهدای خون خود به یاری بیماران نیازمند بشتابند.
ابوالحسن صفدری افزود: به دلیل ایام نوروز و ماه مبارک رمضان؛ از تعداد مراجعه اهداکنندگان خون کاسته شده و همین امر باعث کاهش ذخایر خون در استان شده و در حال حاضر نیاز به همراهی و همدلی بیشتر مردم استان داریم.
مدیرکل انتقال خون استان در ادامه بیان کرد: علاوه بر اهداکنندگان بومی از ۱۲ استان دیگر این فرآورده تأمین میشود و در حال حاضر نیازمند به تمام گروههای خونی هستیم و همه پایگاههای انتقال خون استان آماده ارائه خدمت به اهداکنندگان خون هستند.
وی با بیان اینکه بالاترین میزان بیماران تالاسمی کشور در سیستان و بلوچستان متولد میشوند، افزود: هماینک بیش از سه هزار بیمار استان نیازمند خون مستمر هستند.
صفدری گفت: با توجه به شرایط خاص سیستان و بلوچستان از جمله بالاترین آمار بیماران تالاسمی کشور و همچنین آمار بالای تصادفات جادهای، بیماران زنان و زایمان و بیماران هموفیلی و دیالیزی و مراکز درمانی مصرف خون و فرآوردههای آن در استان بالاست بنابراین درخواست میشود مردم استان در زمینه اهدای خون یاریگر سازمان باشند.
صفدری با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان بالاترین آمار تصادفات جادهای را به خود اختصاص داده، ادامه داد: هماینک مهمترین چالش سازمان انتقال خون استان نبود تعداد مکفی اهدا کننده جهت تهیه خون و فرآوردههای خونی سالم و کافی برای نیازمندان به خون است.
همچنین طوایف بزرگ زاهدان پس از اعلام کمبود ذخایر خونی در استان با اعلام آمادگی و طبق برنامه ریزی انجام شده در مرکز اهدای خون زاهدان حضور پیدا کردند و یاری رسان ما برای تامین خون مورد نیاز بیماران استان شدند.
انتهای پیام