ابراهیم جلیلی افزود: این نمایشگاه در طبقه اول موزه تاریخ و فرهنگ و صنایع دستی ملایر از امروز (دوم فروردین) تا ۲۴ فروردین از اسناد دوره معاصر شهرستان ملایر به تعداد ۸۰ تابلو و ۱۷ تابلو شامل الواح ثبتی میراث ناملموس ملایر افتتاح شده و آماده بازدید مسافران و گردشگران است.
وی ادامه داد: این اسناد شامل قیمت ارزاق عمومی دوران معاصر، تصاویر مسئولان، بناها و ... است و الواح ثبتی نیز شامل لوح ثبت مهارت پخت آش های چغندر بدو علی آباد، بادمجان، ماسوا علی آباد، مهارت پخت باسلق، شیره ترخینه، مهارت فن بافت فرش روستای میشن، چارچنگ کسب و ننج، نقش ماهی ازندریان و حسین آباد و پیچ روستای جوزان، حلوا مغزی، کلویا گوراب، تعزیه آورزمان، شیره سفید و انگور مانیزان، رنگرزی سنتی، منبت چوب و مروار بافی است.
این مقام مسئول بیان کرد: شهرستان ملایر یکی از شهرهای مهم تاریخی، فرهنگی و هنرپرور کشور با ۳۵۰ اثر تاریخی و فرهنگی است که بیش از ۲۰۴ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
به گزارش ایسنا، وی گفت: یکی از رویکردهای اداره میراث فرهنگی ملایر ثبت میراث ناملموس آثار بوده و تابحال بیش از ۱۷ اثر و هنر در میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر اظهار کرد: یکی از اهداف مهم ثبت ملی آثار ناملموس، حفظ اصالت و هویت واقعی و به ارث گذاشتن فرهنگ غذایی و سنت شهرستان برای آیندگان بوده و هدف از برپایی نمایشگاه معرفی آثار ملی به مسافران و گردشگران است.
انتهای پیام