بهروز علیزاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: تاکنون ۳۳ واحد صنفی به علت رعایت نکردن استانداردها و موازین بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و دو واحد تعطیل شدهاند.
وی بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط دانشگاه ۵۰۱ بازرسی از اماکن عمومی، ۳۱ بازرسی از اماکن اقامتی، ۳۵۹ بازرسی مشترک، ۱۱ بازرسی از پایانههای مسافربری و ۲۰۰۰ بازرسی نیز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام دادهاند.
وی با اشاره به اینکه ۱۹۱۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و از چرخه مصرف خارج شده است، ادامه داد: در این مدت بهطور متوسط ۱۱۴ بازرس در روز در قالب ۲۶ گروه بازرسی و نظارتی بر وضعیت بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی مراکز اقامتی، مراکز و اماکن بین راهی، پایانههای مسافربری، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت دارند.
علیزاده با اشاره به اینکه ۹۱۳ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی در این مدت انجام شده است، گفت: با تجهیز بازرسان بهداشت محیط به وسایل پرتابل بررسی بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی، ۹۱۳ مورد سنجش انجام و ۴۴ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی مشکوک انجام شده است.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط از آغاز برنامه سلامت نوروزی ۱۴۰۳ بهصورت فعال، وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، مراکز و اماکن بین راهی، پایانههای مسافربری، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی و نظارت میکنند.
طرح سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است که تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام