علی منصفیراد در گفتوگو با ایسنا ضمن تبریک سال نو و بهار قرآن به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری اشاره و اظهار کرد: تحقق هر امری در کشور منوط به همراهی و مشارکت آحاد مردم است و نامگذاری با مسمای امسال به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، سرآغاز مناسبی برای گرهگشایی از مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمهای ظالمانه با مشارکت خود مردم است.
وی با اشاره به نامگذاری سالها و تشابه نامگذاریهای یک دهه اخیر خاطرنشان کرد: بدون تردید، برنامهریزیها و هدفگذاریها در سطح کلان، با نظرداشت به این نامگذاریها انجام میشود و از این رو نامگذاریهای انجام شده در طلعیه هر سال از اهمیت مضاعف و بسیار بالایی برخوردار است.
منصفیراد با بیان اینکه سال ۱۳۹۶ به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، سال ۱۳۹۷«حمایت از کالای ایرانی»، سال ۱۳۹۸ «رونق تولید» و سال ۱۳۹۹ «جهش تولید»، سال ۱۴۰۰ «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها»، سال ۱۴۰۱ «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» و سال ۱۴۰۲ «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده بود و امسال نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است خاطرنشان کرد: مهمترین تفاوت شعار امسال با شعارهای بیش از یک دهه اخیر، برجستهتر شدن نقش مردم در شعار سال است.
وی با اشاره به جایگاه والای مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: جمهوری اسلامی از ابتدای شکل گیری خود در سال ۵۷ همواره با اتکاء به دو بال توکل به خداوند و توان و همراهی مردم از معبرهای سخت عبور کرده و اینک نیز با مشارکت گسترده مردم می تواند از مشکلات اقتصادی مبتلابه کشور عبور کند.
منصفی راد با اشاره به شباهت شعار امسال با سال قبل گفت: همچنان که رهبری معظم انقلاب در سخنرانی بعد از تحویل سال فرمودند سال گذشته گام های بلندی برای تحقق شعار سال برداشته شد. و شاید برداشته شدن این گام های بلند بوده که سبب شد سال گذشته نه تنها خون دوباره ای در شریان اقتصاد و تولید جریان یافت بلکه حتی یک واحد صنعتی و تولیدی در استان نیز تعطیل نشود.
وی ادامه داد: تحقق رشد بالای اقتصادی در استان، ثبت کمترین نرخ بیکاری استان در کشور، رتبه بالای استان در جذب اعتبارات، توجه بیش از پیش به اقتصاد دانش بنیان، احیای افزون بر ۱۶۰ واحد راکد و.. همه و همه گویای روند رو به رشد تولید و اشتغال در استان سمنان و متعاقب آن در سراسر کشور بود.
رئیس جهاددانشگاهی استان، سال ۱۴۰۲ را یک سال موفق برای جهاددانشگاهی استان ارزیابی و تصریح کرد: جهاددانشگاهی استان در سالی که گذشت جدای از فعالیت های متعدد و متنوع آموزشی، پژوهشی، رسانه ای و فرهنگی با تولید ۶ محصول دانش بنیان در قالب طرح های فناورانه کوشید به سهم خود به تحقق شعار سال کمک کند.
وی از آمادکی جهاددانشگاهی استان برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: جهاددانشگاهی استان به عنوان یک نهاد برآمده از متن انقلاب ، امسال نیز در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری، همه توان خود را برای تحقق شعار سال به میدان خواهد آورد.
منصفی راد از هدفگذاری جهاددانشگاهی استان برای راهاندازی خط تولید سه محصول فناورانه این دستگاه اجرایی در سال جهش تولید با مشارکت مردم خبر داد و افزود: علاوه بر این، جهاددانشگاهی در سال جدید با هدف کمک به تحقق منویات مقام معظم رهبری، ده ها طرح و برنامه را در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اجرایی خواهد کرد.
وی راه اندازی یک کمیته تخصصی به منظور کمک به تحقق شعار سال در همه دستگاه های اجرایی و از جمله جهاددانشگاهی را ضروری خواند و گفت: معاونت های مختلف جهاددانشگاهی استان موظف اند در همین راستا برنامه های خود را ارائه و هدفگذاری های از پیش تعیین شده را نیز با نظرداشت به شعار امسال بازتعریف کنند.
وی ایجاد جهش در هر حوزه ای را مستلزم تجمیع همه نیروهای مادی و معنوی و بهره گیری از همه ظرفیت ها دانست و گفت: بی تردید هدایت هوشمندانه نقدینگی و منابع به عنوان یکی از اساسی ترین پیش نیازهای تحقق جهش در اقتصاد و تولید، امری ضروری است.
رئیس جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه توجه به اقتصاد دانش پایه و نوآور، نقش مهمی در تحقق جهش تولید دارد افزود: توجه بیش از پیش به اقتصاد دانش پایه با تکیه بر دانش داخلی به رشد اقتصادی پایدار در کشور و استان کمک می کند.
وی خواستار حمایت بیشتر از طرح های نوآورانه و دانش پایه جهاددانشگاهی استان شد و گفت: خوشبختانه مدیران ارشد استان از نماینده ولی فقیه در استان تا استاندار و معاونین استاندار همراهی خوبی با پروژه های جهاددانشگاهی در دو سه سال اخیر داشتند.
منصفی راد وعده داد: با راهاندازی خطوط تولید محصولات فناورانه این نهاد انقلابی، شاهد به ثمر نشستن بخش مهمی از تلاش های سال قبل پژوهشگران و محققان جهاددانشگاهی استان در سال جهش تولید با مشارکت مردم خواهیم بود.
انتهای پیام