بی‌اعتمادی فزاینده آلمانی‌ها به نیروهای مسلح کشورشان

بر اساس یک نظرسنجی جدید، اکثریت آلمانی‌ها به توانایی‌های ارتش خودشان برای دفاع از این کشور در صورت وقوع حمله اعتماد چندانی ندارند و معتقدند ارتش آلمان توانایی دفاع از آنها را ندارد.

به گزارش ایسنا، نتایج یک نظرسنجی جدید در آلمان نشان می‌دهد که تنها ۱۰ درصد از مردم این کشور به توانایی‌های دفاعی «بوندس‌ور» (ارتش آلمان) اعتماد دارند و معتقدند که در صورت وقوع حمله از آنها دفاع خواهد شد.

این نظرسنجی که توسط شرکت Civey به نمایندگی از نشریه «فوکوس» انجام شد، نشان داد که ۳۰ درصد از آلمانی‌ها «به هیچ وجه اطمینان ندارند» که نیروهای مسلح این کشور بتوانند در مقابل یک دشمن احتمالی بایستند. ۴۵ درصد دیگر گفتند که «اعتماد کمی» به ارتش دارند، در حالی که ۱۵ درصد از شرکت‌کنندگان بلاتکلیف بودند. تنها ۲ درصد نیز گفتند که اعتمادشان «بسیار قوی» باقی مانده و ۸ درصد هم گفتند که اعتماد آنها «بسیار زیاد» است.

بر اساس این نظرسنجی، در رابطه با بودجه نظامی اکثریت قاطع آلمانی‌ها، یعنی ۶۹ درصد از آنها گفتند ارتش آلمان به پول بیشتری نیاز دارد و ۶۴ درصد نیز معتقدند که برلین باید بیش از ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف دفاع ملی کند.

«بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان در نوامبر گذشته خاطر نشان کرد که ارتش این کشور برای اینکه بتواند در جنگ تاب بیاورد، نیاز به ارتقای کامل دارد. طبق این نظرسنجی، حدود ۷۳ درصد از آلمانی‌ها با برنامه‌های پیستوریوس موافق هستند و ۶۴ درصد حتی از برقراری مجدد خدمت اجباری سربازی که در سال ۲۰۱۱ لغو شد، حمایت کردند.

بنا بر گزارش شبکه راشا تودی، با این حال تنها نیمی از پاسخ‌دهندگان گفتند اگر کشورشان مورد حمله قرار گیرد، شخصا مایلند اسلحه به دست بگیرند و «به طور فعال در عملیات‌های رزمی دفاعی شرکت کنند.» حدود ۴۴ درصد گفتند هرگز تحت هیچ شرایطی دست به سلاح نخواهند برد.

کمبود پرسنل و تجهیزات در ارتش آلمان در حالی مورد توجه قرار گرفته است که برلین به‌طور فعال به ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین در درگیری با روسیه ادامه می‌دهد. بر اساس گزارش «موسسه کیل برای اقتصاد جهانی»، آلمان به عنوان دومین کمک‌کننده بزرگ نظامی به اوکراین در طول جنگ ظاهر شده و حدود ۱۹ میلیارد دلار برای ارائه تسلیحات به کی‌یف هزینه کرده است.

حتی «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان وعده داده است که کمک‌های نظامی به اوکراین را در سال جاری میلادی دوبرابر خواهد کرد و این سیاست باعث نگرانی برخی از نمایندگان مجلس شده است. یوهان وادفول، نماینده پارلمان آلمان در نوامبر ۲۰۲۳ هشدار داد که برخی از واحدهای مهم بوندس‌ور در نبرد بیش از دو روز دوام نمی‌آورند.

نظرسنجی نشریه فوکوس در روزهای ۱۱ تا ۱۳ مارس انجام شد و ۵۰۰۰ آلمانی ۱۸ ساله و بالاتر در آن شرکت داشتند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402122920208
  • خبرنگار : 71443