علی شمسی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای مدیریت بارندگیهای پیش رو اظهار کرد: با تشکیل جلسه مدیریت بحران در شهرداری اهواز، مناطق تقسیمبندی و در هر منطقه یک اتاق بحران تشکیل شده است.
وی افزود: شرکتهای آبفا و برق نیز همکاری کردهاند و در اتاقهای بحران حضور دارند. به دستور استاندار خوزستان هر کدام از صنایع نیز در یکی از این اتاقها حضور خواهند داشت.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: همچنین از صبح امروز در کانالها و خطوطی که گرفتگی وجود دارد یا به لایروبی نیاز دارند، کار را آغاز کردهایم تا آماده بارندگی شویم و آبهای سطحی راحتتر تخلیه شود.
وی با اشاره به آمادگی برای مدیریت بارندگیهای امشب و فردا عنوان کرد: تمام پمپها و تجهیزات اورهال و تانکرهایی هم اجاره شدهاند و کاملا آماده خدمترسانی هستند.
شمسی در خصوص پیشبینی وضعیت آبگرفتگیها در بارندگی فردا (۲۹ اسفندماه) بیان کرد: این مساله به میزان بارندگی در هر منطقه بستگی دارد. در جاهایی که پروژههای ساماندهی آبهای سطحی اجرا شدهاند، به تناسب اقدامات انجام شده باید مدت زمان ماندآب کمتر باشد.
وی افزود: در بارندگی هفته گذشته در اهواز ۴۰ میلیمتر بارش داشتیم و در کمتر از یک روز آبهای سطحی ناشی از آن دفع شد. امیدواریم با همکاری ادارات دیگر، در بارندگی امشب نیز به خوبی ماندآب جمعآوری و کمترین مشکل برای مردم ایجاد شود.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: در جاهایی که سطح منازل پایینتر از سطح خیابانها است، ممکن است آب وارد حیاط منازل شود اما خط قرمز ما ورود آب به منازل شهروندان است.
وی بیان کرد: از شهروندان میخواهیم در این مدت کمتر در خیابان تردد کنند. آبگرفتگیها در سطحهای خاص خود تعریف شدهاند و بر اساس اولویت، جمعآوری آبهای سطحی آغاز میشود.
شمسی گفت: با توجه به مسطح بودن اهواز، آبهای سطحی از طریق پمپها به سمت رودخانهها هدایت میشوند و ممکن است پمپی دچار مشکل یا برق قطع شود که در اولین فرصت مشکلات رفع و کار دفع آبهای سطحی انجام میشود. تمام تلاش ما این است که در اولین فرصت آبهای سطحی جمعآوری شوند.
انتهای پیام