سید حمید حسینی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: امسال با پیگیریهای مسئول اورژانس هوایی و مساعدت شوراهای اسلامی، شهرداریها و دهیاریها در راستای افزایش ایمنی فرود بالگرد و ارائه مطلوبتر خدمات اورژانس هوایی، چهار پد فرود بالگرد در شهرستان میان جلگه روستای گلبو و در شهرستان فیروزه روستاهای نیرآباد، فرخار و زروند تکمیل و به بهرهبرداری رسید.
مدیر حوادث دانشگاه ادامه داد: در همین راستا رایزنیها در جهت ساخت ۶ پد فرود دیگر در شهرهای اسحاقآباد، درود، بار، چکنه، فیروزه و خور انجام شده است و پیگیریها تا حصول نتیجه ادامه دارد.
حسینی با اشاره به اینکه پد فرود بالگرد یکی از مهمترین ملزومات در جهت ارائه خدمترسانی بهتر و ایمنتر اورژانس هوایی به همشهریان گرامی است، تصریح کرد: ساخت هر پد فرود بالگرد حدود ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار میطلبد که تحقق این مهم به همت شوراهای اسلامی شهری و روستایی و مساعدت خیرین سلامت گرامی میسر خواهد بود.
افشار نیک همچنین افزود: تاکنون ۲۰ پد در این شهرستان احداث شده و یا در حال ساخت هستند، در مجموع ۹ پد بتنی استاندارد احداث، پنج تا تایید شده روی جاده و وسط و کنار جاده و ۶ پد هم در حال ساخت و یا درحال گرفتن تاییدیه نهایی هستند.
وی در ادامه تأکید کرد: یکی از معضلات و چالشهایی که همواره با آن مواجه هستیم ازدحام مردم در اطراف بالگرد اورژانس هوایی است که بسیار خطرناک است و این ازدحام و حضور مردم در اطراف بالگرد خودش میتواند حادثهآفرین باشد به طوری که برخورد با پروانههای بالگرد قطعا باعث مرگ فرد خواهد شد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی نیشابور تصریح کرد: اورژانس هوایی نیشابور در سال جاری ۴۰ مأموریت و از ابتدای افتتاح پایگاه تاکنون یعنی از شهریور ۹۷ تا به الان حدود ۲۱۲ سورتی پرواز داشته است.
وی با بیان اینکه مهمترین ماموریت اورژانس هوایی امسال مربوط به تولد نوزاد در آسمان بود، افزود: بیشترین موارد مأموریتها مربوط به تصادفات و بعد از آن نیز امدادرسانی به مادران باردار بوده است.
انتهای پیام