دکتر محمدیوسف رحمتی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص اقدامات و تمهیدات حوزه سلامت استان اظهار کرد: حوزه سلامت فعالیتهای خود را از اوایل آبانماه با بازدیدهای متعدد از مراکز درمانی و بهداشتی به ویژه بیمارستانها با تمرکز بر حریم حرم شروع کرده است.
وی بیان کرد: ۶۸ بیمارستان استان، ۳۶ بیمارستان در سطح شهر مشهد، ۱۶۹ درمانگاه شبانهروزی، ۱۱۴ داروخانه شبانهروزی در سطح شهر، ۱۹ مرکز بهداشتی درمانی شبانهروزی در سطح استان، ۱۰۰۰ نفر عضو هیات علمی دانشگاه، ۴۰۰۰ پزشک، ۸۰۰۰ پرستار و ۳۱ هزار کارمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تمام لایهها با تمام ظرفیت آماده شدند تا برای ۱۰ میلیون جمعیتی که پیشبینی میشود، خدمت ارائه دهند.
رحمتی افزود: ۲۵۰ نفر کارشناس حوزه بهداشت با تمرکز بر حرم مطهر رضوی از مراکز اقامتی، رستورانها، نانواییها یا بخشهایی که با امنیت غذایی زائران و مجاوران سروکار دارند، بازدید خواهند داشت و حتی در ایام تعطیل ارزیابی خواهند کرد.
جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کمیته بهداشت، درمان و محیط زیست خدمات سفر خراسان رضوی با بیان اینکه ما برای حرم پنج لایه درمانی در نظر گرفتیم، عنوان کرد: اولین لایه هسته حرم مطهر رضوی است که با مدیریت عالی حرم مطهر رضوی و مدیریت درمانی حرم انجام خواهد شد. ۱۰۰ نفر کارشناس پرستاری یا فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شبهای خاص مانند شب تحویل سال یا شبهای قدر کمک خواهند کرد. ۵۰ تیم دو نفره در صحنها و رواقها توسط مدیریت درمان حرم جانمایی خواهند شد.
وی ادامه داد: در لایه دوم که حلقه اصلی حرم مطهر رضوی است، اتوبوس آمبولانس، موتورلانس و ۳۰ آمبولانس مستقر هستند. حلقه سوم بیمارستانهای معین شامل بیمارستان شهید کامیاب، هاشمینژاد، موسی بن جعفر(ع)، امام زمان(عج) و جوادالائمه(ع) خواهند بود. حلقه بعدی تمام ۳۶ بیمارستان شهر است که آمادهباش هستند. حلقه آخر تمام ۶۸ بیمارستان استان است. چهار بالگرد نیز داریم که اولین بالگرد در مشهد متعلق به هوانیروز بوده که طرف قرارداد دانشگاه است و سه بالگرد دیگر نیز در سبزوار، نیشابور و گناباد مستقر هستند.
رحمتی خاطرنشان کرد: نیازهای دارویی تا انتهای اردیبهشتماه توسط معاون توسعه و معاون غذا و دارو با اختصاص بودجه به بیمارستانهای دولتی تامین شده و خریدهای خود را انجام دادهاند تا مشکلی نداشته باشند. با شرکتهای دارویی مکاتبه شده که اگر داروخانههای شبانهروزی و روزانه یا بیمارستانها نیاز داشتند، در ایام نوروز نیز به درخواستها پاسخ دهند. با بیمارستانهای دولتی صحبت شده اگر بیمارستانی کمبود دارو یا تجهیزات داشت، بیمارستانهای دولتی دیگر کمک کنند.
جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کمیته بهداشت، درمان و محیط زیست خدمات سفر خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در شهرهای استان که دارای نظام پزشکی هستند مکاتبه شده تا اگر نیازی در زمان تعطیلات بود، از خدمات پزشکان بخش خصوصی نیز استفاده شود. ما حداقل ۱۶۹ داروخانه شبانهروزی در استان داریم که ۱۱۴ داروخانه در مشهد قرار دارد. در رینگ اطراف حرم نیز ۲۰ داروخانه شبانهروزی و ۱۱ داروخانه روزانه داریم که تا ساعت ۲۴ فعالیت دارند. آزمایشگاهها نیز مشخص شده، تمام بیمارستانها آزمایشگاه دارند و پاسخگو هستند. آزمایشگاههای شبانهروزی نیز در سطح شهر فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه حوزه ریاست، معاونین و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی، روسای بیمارستانها و مدیران مراکز پنجگانه ۲۴ ساعته در مشهد فعال و آماده پاسخگویی هستند تا اگر مشکلی بود در لحظه به مشکلات پاسخ دهند، تصریح کرد: آدرس تمام مراکز درمانی و تلفنهای آنها در سایت خدمات سفر دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفته که افراد میتوانند مراجعه کرده و به آن دسترسی داشته باشند. روابط عمومی دانشگاه نیز تلاش میکند تا تمام اطلاعات را در اپلیکیشن نشان بارگذاری کند.
انتهای پیام