محسن صیادی در گفتوگو با ایسنا در خصوص فعالیت واحدهای صنفی در ایام ماه مبارک رمضان اظهار کرد: کلیه واحدهای صنفی فستفودها از ۲ ساعت قبل از اذان مغرب مجاز به فعالیت و صرفاً عرضه به صورت بیرونبر بوده و تحت هیچ شرایطی مجاز به پذیرایی در محل صنفی خود نیستند؛ عرضه غذا در محل صنفی بعد از اذان مغرب تا اذان صبح مجاز است.
وی ادامه داد: صنف فروشندگان آبمیوه، فالوده و بستنی نیز تنها از اذان مغرب تا اذان صبح مجاز به فروش و عرضه در محل واحد صنفی هستند. همچنین در تالارها نیز فروش و سرو مواد غذایی از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع است. فروش و عرضه کالا در قهوهخانهها، چایخانهها، کافهها و کافههای سنتی نیز از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع است.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی در رابطه با فعالیت نانواییها در ایام ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: ۱۲۷ نانوایی در رینگ حرم مطهر رضوی به صورت سه شیفت خدمترسانی میکنند و هیچ روز تعطیلی در این ایام ندارند. اما سایر نانواییهای سطح شهر از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح و ۱۴ تا ۲۰ شب پخت دارند.
صیادی با بیان اینکه تمامی رستورانها و واحدهای عرضهکننده غذا صرفا از دو ساعت قبل از اذان مغرب مجاز به عرضه غذا به صورت بیرونبر هستند، اضافه کرد: تمامی واحدهای صنفی عرضهکننده غذا تنها از اذان مغرب تا اذان صبح مجاز به پذیرایی در واحد صنفی خود هستند؛ اما ۵۰ واحد صنفی در منطقه ثامن، پایانه مسافربری و راهآهن ضمن اعلام آمادگی، توسط اتحادیه و براساس معیارهایی مانند عدم سابقه تخلف انتخاب شده و با رعایت دستورالعملهای نیروی انتظامی به اتاق اصناف معرفی شدهاند و پس از اخذ مجوزهای لازم میتوانند در ایام ماه مبارک رمضان در ساعات محدودیت فعالیت نیز به زائران سرویسدهی کنند.
وی در رابطه با نظارت بر ۵۰ واحد صنفی مشخص شده در مشهد که میتوانند در ساعات محدودیت نیز به زائران سرویسدهی کنند، عنوان کرد: بر این واحدها نظارت انجام شده و تعداد بسیار معدودی از آنها که دستورالعملهای مشخص شده را رعایت نکردهاند، تذکراتی در این خصوص دریافت کردهاند.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی در پاسخ به این سوال که آیا سایر واحدهای صنفی در مناطق دیگر مشهد میتوانند برای فعالیت مانند این ۵۰ واحد اقدام کنند، تصریح کرد: صحبتهایی صورت گرفته تا این اتفاق در چند واحد صنفی خارج از محدوده منطقه ثامن مشهد انجام شود و قرار بوده چند واحد نیز این اتفاق را رقم بزنند، اما هنوز دستوری به ما ابلاغ نشده است.
صیادی افزود: واحدهای عرضهکننده حلیم، سوپ، آش و... نیز میتوانند از ۲ ساعت قبل از اذان مغرب به صورت بیرونبر فعالیت کنند و از اذان مغرب تا اذان صبح میتوانند در محل واحد صنفی خدمتدهی داشته باشند.
وی در خصوص نظارت بر واحدهای صنفی از ابتدای ماه رمضان تاکنون عنوان کرد: به صورت کلی از ابتدای ماه رمضان تاکنون از بیش از ۲۳۰۰ واحد صنفی بازرسی و ۲۸۶ فقره فرم تخلف تنظیم شده است. همچنین در این بازه زمانی ۱۰ واحد صنفی به علت تخلفات پلمب شدهاند. عمده تخلفات صورت گرفته گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم رعایت قوانین و مقررات نظام صنفی بوده است.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی درمورد تمهیدات صورت گرفته برای ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: ما حداقل ۱۶ جایگاه عرضه مستقیم کالا در مشهد داریم که در این جایگاهها هر کیلو سیب درختی، پرتقال تامسون و خرما به ترتیب با حداکثر قیمت ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان و ۹۵ هزار تومان عرضه میشوند. همچنین حدود ۸۰۰ تن شکر تنظیم بازار به قیمت مصوب ۲۸ هزار تومان در این جایگاهها عرضه میشود.
صیادی ادامه داد: ضمن اینکه بیش از ۱۱۰۰ تن برنج پاکستانی و هندی عرضه کردیم که قیمت کیسه ۱۰ کیلویی برنج پاکستانی ۳۸۰ هزار تومان و برنج هندی ۳۵۰ هزار تومان بوده است. ۷۵۰ واحد صنفی در منطقه ثامن جهت سرویسدهی به زوار مشخص شده و این واحدها متعهد شدهاند ۲۳ قلم کالای اساسی را با قیمت مصوب یا مندرج روی کالا به فروش برسانند.
وی با تاکید بر اینکه ما در کالاهای اساسی هیچ کمبودی نداریم، اظهار کرد: قیمت مصوب زولبیا و بامیه ممتاز کیلویی ۱۶۰ هزار تومان، درجه یک ۱۲۰ هزار تومان و درجه دو ۹۰ هزارتومان است که واحدهای صنفی باید این قیمتها را رعایت کنند.
انتهای پیام