به گزارش ایسنا؛ مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از طریق آزمون کتبی و مصاحبه علمی (سنجش عملی و ارزیابی سوابق آموزشی و پژوهشی) در چهار رشته؛ دکتری تخصصی حکمرانی اجتماعی، دکتری تخصصی حکمرانی فرهنگی، دکتری تخصصی حکمرانی اقتصادی دکتری تخصصی حکمرانی تربیتی (مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) به شیوه آموزشی - پژوهشی دانشجو می پذیرد.
مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از طریق آزمون کتبی و مصاحبه علمی (سنجش عملی و ارزیابی سوابق آموزشی و پژوهشی) در چهار رشته؛ دکتری تخصصی حکمرانی اجتماعی، دکتری تخصصی حکمرانی فرهنگی، دکتری تخصصی حکمرانی اقتصادی، دکتری تخصصی حکمرانی تربیتی (مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) به شیوه آموزشی - پژوهشی با ظرفیت پذیرش مشخص دانشجو میپذیرد.
ظرفیت پذیرش در رشته حکمرانی اجتماعی ۷ نفر (زن و مرد)، رشته حکمرانی فرهنگی ۷ نفر (زن و مرد)، رشته حکمرانی اقتصادی ۷ نفر (زن و مرد) و رشته حکمرانی تربیتی ۷ نفر (زن و مرد) اعلام شده است.
دوره دکتری تخصصی حکمرانی در گرایشهای تخصصی از تلفیق دو میانرشته حکمرانی و قلمروهای علمی تخصصی شکل میگیرد و در راستای نگاهی نو و کارآمد به مسائل و موضوعات حکمرانی در این قلمروهای علمی به کار گرفته میشود. این رشته علمی، مساله محور، کل نگر، ارزش مدار و چند کارکردی است که با استفاده از دستاوردهای علوم مختلف به صورت بندی، تحلیل و توسعه مبانی و توسعه دانش حکمرانی در قلمروهای تخصصی برای تقویت و توسعه نظام حکمرانی اجتماعی کشور در این قلمروها را دنبال میکند.
این سازوکار ناظر به حکمرانی تخصصی در معنای عام خود میباشد که عرصههای خرد هر یک از قلمروها را دربر میگیرد.
انتهای پیام