امراله مردانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با آغاز بسیج ملی سلامت نوروزی از ۱۵ اسفندماه، ۴۰ کارشناس و کاردان سلامت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز کار نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی را از ۸ صبح تا ۲۰ و در صورت لزوم تا ساعت ۲۴ انجام میدهند.
وی افزود: شهر اهواز در نوروز، پذیرای مهمانان نوروزی از جمله کاروان راهیان نور است. بنابراین تأمین، حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه بیماریهای منتقله از آب و غذا از وظایف اصلی بهداشت است.
مردانی گفت: در این راستا ۲۱ تیم به صورت روزانه صبح و پنج تیم در نوبت عصر بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی مانند رستورانها، قنادیها، شیرینیفروشیها و اغذیهفروشیها، اماکن عمومی مانند فرودگاهها، پایانههای مسافربری، بازارها، پاساژها، مراکز و اماکن اقامتی و تفریحی و مساجد و رستورانهای در مسیر راهها، نظارت دارند.
وی بیان کرد: همچنین کیفیت عرضه مواد غذایی و آب مصرفی و رعایت موازین و معیارهای بهداشتی در ترمینالهای مسافربری، ایستگاههای راهآهن، اتوبوسها و قطارهای مسافربری، نظافت عمومی سرویسهای بهداشتی و جایگاههای اسکان موقت مسافران نوروزی بررسی میشود.
سرپرست مرکز بهداشت غرب اهواز با بیان اینکه این طرح تا ۲۵ فروردینماه ۱۴۰۳ اجرا میشود، عنوان کرد: از زمان آغاز اجرای برنامه تاکنون ۳ هزار و ۶۲۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن، یک هزار و ۷۴۸ مورد کلرسنجی، ۱۷۵ نمونهبرداری از آب، ۱۱۸ نمونهبرداری از نان و غذا و ۳ هزار و ۶۳۰ مورد سنجش پرتال انجام شده است.
وی افزود: همچنین در این مدت ۲ هزار و ۱۶۸ کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شده و ۳۵۷ اخطاریه آنی نیز صادر و ۴۳ مورد پلمب انجام شده است که ۳۶ مورد از این تعداد به مقام قضایی ارجاع داده شدهاند.
انتهای پیام