محمدطاها متشپور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اقدامات انجام شده سال ۱۴۰۲ توزیع برق شهرستان پلدختر، اظهار کرد: پس از سیلاب مخرب فروردینماه ۱۳۹۸ که خسارات زیادی به شبکههای برقرسانی پلدختر وارد کرد حجم زیادی از شبکههای مسیر رودخانه تخریب و مشکلاتی برای مشترکین شهرستان ایجاد کرد.
وی خاطرنشان کرد: از جمله شبکههایی که بهطور کامل تخریب شد خط دو مداره ۲۲ بهمن و ۷ تیر بود، تلاشها و پیگیریهای زیادی انجام شد تا مجدداً این خطوط برقرار و احیا شدند.
مدیر توزیع برق پلدختر بیان کرد: پروژه دومداره جدید بطول ۶ کیلومتر در مناطق به دور از رودخانه در نقاط امن با استفاده از کلها و تاورهای فلزی با سیم سطح مقطع مناسب طراحی شد و طی ۴ سال اخیر مراحل سیمکشی دکلها و پایهها انجام گرفت تا شاهد بهرهبرداری از این پروژه مهم و حیاتی برای شهر پلدختر باشیم.
متشپور ادامه داد: با اتمام پروژه مذکور نیاز بود خطوط ارتباطی داخل شهر پلدختر هم به موازات آن احداث تا بهرهبرداری از آنها امکانپذیر شود، به علت وجود حریم و درختان در مسیر احداث شبکه نیاز بود جهت رفع مشکلات از کابل فاصلهدار استفاده شود.
وی تصریح کرد: با پیگیریهای انجام شده و مساعدت مدیریت عامل یک کیلومتر کابل فاصلهدار جهت احداث این پروژه تخصیص یافت تا ۱.۵ کیلومتر شبکه مورد نیاز با استفاده از کابل فاصلهدار و سیم احداث شود.
مدیر توزیع برق پلدختر اظهار کرد: در مورخه ۲۴ خردادماه و ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ بعلاوه احداث و تکمیل خطوط ارتباطی درون شهری، فیدرهای کاوکالی و کشکان جهت تغذیه ضلع غربی شهر پلدختر وارد مدار شدند.
متشپور خاطرنشان کرد: بهرهبرداری از این فیدرها موجب تعدیل بار پستهای فوق توزیع بابازید و شهید کائیدی میشود که جلب رضایت مشترکین را به دنبال دارد و ضریب اطمینان شبکه برق این شهرستان افزایش میدهد.
وی اضافه کرد: اصلاح و بهینهسازی پست هوایی روستاهای خلیل اکبر، درکی کرکی، کپرگه و سراب عبدالعلی از طریق احداث ۱۸۰۰ متر شبکه فشار متوسط و ارتقا ظرفیت پست روستای کپرگه به ۱۰۰ و احداث ۲۴۰۰ متر شبکه فشار ضعیف با کابل خودنگهدار در روستاهای بن کره رحمتی و مناطق مختلف شهر پلدختر عنوان کردند و همچنین نصب پست هوایی انتهای رسالت ۳ که با پیگیری های این واحد وارد مدار شد تا مشکلات تأمین برق مشترکین آن منطقه مرتفع شود.
مدیر توزیع برق پلدختر بیان کرد: از دیگر پروژههای مهم و حیاتی برای شهر پلدختر اصلاح و بازسازی خطوط فرسوده و قدیمی پلدختر و آسار بود که عمدتاً چوبی هستند و در منطقه صعبالعبور گردنه چُل تا تنگ فنی قرار دارند.
متشپور ادامه داد: پس از گذشت سالیان دراز وضعیت نامناسبی پیدا کردهاند لذا برای بازسازی این خطوط با استفاده از دکلهای فلزی و احداث شبکههای جدید با استفاده از پایههای بتونی اقدامات لازم انجام شد تا ضریب اطمینان شبکههای برقرسانی در مناطق روستایی و شهر پلدختر ارتقا یابد.
وی اظهار کرد: با نوسازی این دو فیدر ارتباط پستهای فوق توزیع تنگ فنی و شهید کائیدی از طریق شبکههای اصلاح شده برقرار میشود که در افزایش ضریب پایداری این خطوط تأثیر بسزایی خواهد داشت.
مدیر توزیع برق پلدختر خاطرنشان کرد: با شروع سال ۱۴۰۲ حدود ۹ پست هوایی در مناطق مختلف شهر پلدختر مانند جنب بانک کشاورزی، چهارراه تأمین اجتماعی، جنب بهزیستی قدیم، بازارچه شهرداری، کوی پاسداران، خیابان ساحلی پشت مسجد جامع، جنب کارخانه نمک، روستای کلایی کاکه و روستای تخت آب چمشکی ها مورد بهرهبرداری قرار گرفتند تا کیفیت ولتاژ مورد استفاده مردم شهرستان پلدختر ارتقا یابد.
متشپور بیان کرد: در زمینه اصلاح پست هوایی شهری و روستایی ۶ پست هوایی در مناطقی مانند خیابان ساحلی حافظ، روستای روبند جلگه، روستای چم گردله اول و ... افزایش ظرفیت داده شد تا علاوه بر بهبود ضعف ولتاژ شبکه، ظرفیت شبکه ارتقاء یابد.
انتهای پیام