فرشاد فیروزآبادی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص ایمنی شهربازیهای استان اظهار کرد: زمینهای بازی مستقر در پارکها و بوستانها، مهدهای کودک تحت نظر آموزشوپرورش، پارکهای آبی، پارک بازی تلهکابین و سایر اماکن را در مجموع شهربازی در نظر میگیریم.
وی با بیان اینکه ما حدود ۳۰۰ مکان شهربازی اعم از بزرگ مانند پارک ملت و یا دستگاه نصب شده در پاساژ داریم، عنوان کرد: در این ۳۰۰ مکان ۲۸۰۰ تجهیز شهربازی نصب است که از این تعداد حدود ۲۶ تجهیز استاندارد ندارد و ما از فعالیت آنها ممانعت به عمل میآوریم و پلمب میکنیم.
۹۹ درصد تجهیزات شهربازیهای ما استاندارد است
فیروزآبادی افزود: در حوزه شهربازی وضعیت بسیار خوبی داریم. ۹۹ درصد تجهیزات ما استاندارد دارد و مشکلی وجود ندارد. اگر تجهیزات شهربازی مشکلی داشته باشد و استاندارد نباشند، از فعالیت آنها جلوگیری میشود.
معاون نظارت بر اجرای اداره کل استاندارد خراسان رضوی ادامه داد: بازرسان ما با مراجعه به مکان شهربازی تجهیزات را بررسی میکنند، اگر تجهیزی استاندارد نباشد با پلمب کردن تجهیز مانع از فعالیت آن میشوند. این کار در طول سال به صورت پویا ادامه پیدا میکند. ما هر هفته و هر روز تجهیزات را چک میکنیم.
بیش از ۹۰ درصد تجهیزات زمینهای بازی پارکها استاندارد نیست
وی با اشاره به اینکه مشکل اساسی ما با شهرداری و آموزشوپرورش است، تصریح کرد: در زمینهای بازی کودکان در بوستانها حدود ۲۸۰۰ تجهیز نصب شده است. بیش از ۹۰ درصد تجهیزات زمینهای بازی پارکها استاندارد نیست. متاسفانه در این حوزه همکاری لازم توسط شهرداری انجام نمیشود و امکان پلمب کردن تجهیزات داخل پارک نیز وجود ندارد.
فیروزآبادی اضافه کرد: شهرداریها در این زمینه موظف هستند. مکاتبه زیادی نیز انجام شده و اخطار دادیم که تجهیزات زمینهای بازی را استانداردسازی کنند اما تنها دو یا سه منطقه شهرداری به صورت نسبی همکاری میکنند و یک منطقه بسیار عالی همکاری کرده است، سایر مناطق همکاری لازم را ندارند.
معاون نظارت بر اجرای اداره کل استاندارد خراسان رضوی گفت: در مهد کودکها وضعیت از این بدتر است. متاسفانه آموزشوپرورش هیچ فشاری به این مهدهای کودک نمیآورد. با وجود اینکه مهدهای کودک انتفاعی و درآمدزا هستند اما باز هم همکاری لازم برای افزایش استاندارد انجام نمیشود. ما پیگیریهای جدی را در روزهای پایانی سال و اوایل سال آینده خواهیم داشت و به سازمان بازرسی منعکس خواهیم کرد، کمااینکه تاکنون اخطارها را دادیم اما ترتیب اثر داده نشده است.
هیچ کدام از تجهیزات بازی مهدهای کودک مجوز بهرهبرداری ندارند
وی خاطرنشان کرد: انتظار داریم آموزشوپرورش این مساله را جدیتر بگیرد و نسبت به استانداردسازی مهدهای کودک اقدام کند. در حال حاضر ۷۰۰ مهد کودک داریم که ۱۴۰۰ تجهیز دارند، اما هیچ کدام از تجهیزات مستقر در مهدهای کودک مجوز ندارند. ممکن است بازرسی شوند و نتیجه این باشد که تجهیز استاندارد است اما مجوز بهرهبرداری سالانه ندارند، بنابراین نمیتوانیم در مورد استاندارد بودن آنها هیچگونه اظهار نظری کنیم.
فیروزآبادی بیان کرد: در حال حاضر در هیچ مهد کودکی تجهیز استاندارد نصب نشده؛ زیرا مجوز بهرهبرداری ندارند. برای حمایت از نسل فردا باید امروز تلاش کنیم و الان باید با استانداردسازی تجهیزات مستقر در پارکها و مهدهای کودک جلوی حوادث را بگیریم. ما نیز در تلاش هستیم تا پوشش استانداردسازی را به ۱۰۰ درصد برسانیم.
انتهای پیام