قاسم احمدی لاشکی امروز در حاشیه شانزدهمین همایش تجلیل از نخبگان علمی و المپیاد دانش آموزی آمل به خبرنگار ایسنا گفت، آموزش و پرورش کشور درچند سال گذشته با کمبود شدید نیرو مواجه شده که با پیگیریهای دولت ومجلس، تاکنون جذبهای خوبی صورت گرفته است.
وی افزود: درسال ۱۴۰۲ به تعداد حدود ۲۸ هزار و۱۹۷ نفر نیروی آموزش ابتدایی از محل اعمال ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان برای آموزگاری جذب شدند.
معاون حقوقی و پارلمانی وزیرآموزش و پرورش ادامه داد: پس از این تعداد بیش از ۲۲هزار نفر در حوزه متوسطه شاخه نظری، فنی وحرفه ای و همچنین حدود ۳۰ هزار نفر هم در دانشگاه فرهنگیان برای یک دوره چهارساله جذب شدند.
احمدی لاشکی با اشاره به اینکه در گام نخست بیش از ۸۰ هزار نفر امسال وارد مجموعه آموزش و پرورش شدند، تصریح کرد، در۱۸ اسفند امسال نیز آزمون استخدامی برای جذب بیش از ۲۸هزار نفر برگزار شد.
وی افزود: برای جذب نیروهای مراقب سلامت، امور پرورشی و تربیتی و معلمان ورزش در تاریخ ۳۰ فروردین ماه سال آینده آزمون سراسری برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد، در آزمون دیگری که ۲۸ اردیبهشت سال آینده پیشبینی شده برای جذب کمبود معلم درمقطع متوسطه شاخههای نظری، فنی وحرفهای به تعداد بیش از ۲۴ هزار نفر برگزار خواهد شد.
وی یادآورشد، در روزهای ۶و ۷ اردیبهشت ماه سال آینده نیز پیشنهاد برگزاری آزمون دانشگاه فرهنگیان مستقل از کنکور سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و بقیه رشتهها داده شده که امیدوار به برگزاری آن هستیم و امیدواریم حداقل ۳۵ هزار نفر دیگر نیز در این وضعیت جذب شوند.
بکارگیری بازنشستهها برای کمبود معلم
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کمبود نیروهای مدارس نیز گفت، پیشنهاد شده تا بخشی از کمبود نیرویی از محل اضافه کار شاغلان، استفاده از ظرفیت نیروهای بازنشسته که سران قوا هم مصوبهای در این خصوص دادند و مجلس در بودجه سال ۱۴۰۳ نیز مجوز استفاده از آن را داده است، بکارگیری میشوند.
احمدی لاشکی گفت، با برگزاری آزمونهای استخدامی وشرایط بکارگیری نیروهای بازنشسته، بخشی از کمبود نیرو و چالش احتمالی کمبود معلم درسال تحصیلی آینده برطرف خواهد شد.
مشارکت بیش از ۸هزار میلیارد تومانی خیران برای ساخت مدرسه
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش همچنین از افزایش دو برابری مشارکت خیران مدرسه ساز درکشور برای برطرف کردن کمبودهای آموزشی اشاره کرد و گفت، تعهدات خیران مدرسه ساز امسال به بیش از ۸هزار میلیارد تومان افزایش یافته و انتظار است که به همین میزان هم دولت درتکمیل طرحهای نیمه تمام آموزشی و پرورشی کشور با خیران مشارکت کند.
انتهای پیام