علی سالاروند امروز، ۲۶ اسفندماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای زیباسازی شهری و بهبود وضعیت بهداشت عمومی، عملیات پاکسازی رودخانه خرم رود توسط پرسنل شهرداری خرمآباد صورت گرفت.
وی ضمن تقدیر و تشکر از پرسنل شهرداری خرمآباد، افزود: با توجه به بررسیهای صورت گرفته و ورود پسماندهای صنوف به داخل رودخانه شهری که به یکی از معضلات تبدیل شده است و همچنین انباشته شدن حجم زیادی از این پسماندها در رودخانه و بهبود وضعیت زیستمحیطی شهری، پاکسازی این رودخانه توسط پرسنل شهرداری خرمآباد انجام شد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست لرستان با اشاره به رعایت صنوف در بحث عدم رهاسازی پسماندها در داخل جداول منتهی به رودخانهها اضافه کرد: شهرداریها حتیالامکان در مسیر ورودیهای رودخانهها میتوانند از پکیچ هایی استفاده کنند که پسماند در داخل این پکیچ ها به دام بیفتد و به داخل رودخانه وارد نشود و متعاقب آن شهرداریها نسبت به جمعآوری این پسماندها بهصورت روزانه و یا هفتگی از داخل این پکیجها اقدام کنند.
سالاروند با توجه به اینکه بیشترین معضل و مشکل موجود در این مسیر بر اثر بیتوجهی صنوف به وجود میآید که اقدام به رهاسازی پسماندها، در جداول و کانالهای منتهی به رودخانه میکنند افزود: البته نباید به اینصورت باشد که گروهی بدون توجه به ملاحظات محیط زیستی پسماندهای خود را رها کنند و گروه دیگری به دنبال جمعآوری و پاکسازی آن بروند چراکه فضای شهری متعلق به همه ماست و همه در قبال آن مسئولیم و باید بهگونهای رفتار کنیم که محیط زندگی و چشماندازهای زیبای شهری را پاکیزه نگهداریم.
وی ادامه داد: همانگونه که در محیط خانواده فضای آرامی را برای خود فراهم میکنیم بایستی شهر را نیز بهعنوان خانه خود پاکیزه و تمیز نگه داریم.
مدیرکل حفاظت محیطزیست لرستان تصریح کرد: بدون همراهی و مشارکت مردم، اقدامات شهرداری در خصوص پاکسازی رودخانههای سطح شهر مقطعی خواهد بود و نتایج مطلوب در گروه مشارکت همه شهروندان و صنوف مختلف و همچنین نصب پکیج توسط شهرداریها در ورودی جداول به رودخانهها است.
سالاروند بیان کرد: پاکیزگی محیط زندگی سبب آرامش روح و روان انسان و سلامتی جسم و جان میشود لذا همه ما بایستی با رعایت مسائل بهداشتی و زیستمحیطی در نظافت شهر، همیار پاکبانان عزیز باشیم.
انتهای پیام