فرزاد مخلص الائمه ۲۶ اسفند در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: کمیته امداد استان ابزار تشویقی را برای سوادآموزی و جذب افرد بیسواد برای سوادآموزی بکار گیرد.
وی افزود: شتاب بخشی در توسعه زیرساخت ها و ارتقای کیفیت آموزش در سال آینده مد نظر است و باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
توسعه هنرستان های جوار صنعت در دستور کار قرار دارد
حسین مولوی مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: ایجاد هنرستان های همجوار صنعت در تکالیف این اداره کل قرار دارد تا در این راستا هنرستان های جوار صنعت شهرستان های ساوه، اراک و دلیجان افرایش یابد.
وی ادامه داد: استان مرکزی رتبه پنجم در توسعه هنرستان ها دارد و سهم هنرجویان پایه دهم هنرستان ۴۶ درصد و فضای هنرستانی استان ۳۳ درصد است.
مولوی بیان کرد: تا پایان برنامه هقتم توسعه باید ۵۵ درصد دانش آموزان در هنرستان های جوار صنعت تحصیل کنند.
وی با اشاره به رشد ۵۳ درصدی شرکت در دوره های سوادآموزی استان گفت: ۱۳۵ آموزگار نهضت سوادآموزی به صورت آزاد با آموزش و پرورش استان همکاری دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی اضافه کرد: یکی از اشکالات در حوزه سوادآموزی صرف بیشتر هزینه برای آموزش دهنده است اما مشوقی به سوادآموزان داده نمی شود که این مسئله باید در سطح ملی بررسی شود.
مولوی افزود: درآمد اختصاصی آموزش و پرورش از شهرداری اراک از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، اکنون به ۵ میلیارد رسیده است که در این راستا، مناطق مکلف شده اند در درآمد اختصاصی جهش داشته باشند. شهرداری اراک ۲۴ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بدهکار است.
وی تاکید کرد: تامین نیروی انسانی از دغدغه های آموزش و پرورش استان است و تاکنون یک نوبت از ۳ نوبت آزمون های استخدامی پیش بینی شده برگزار شده است.
انتهای پیام