رئیس اتحادیه نانوایان اردبیل:

افزایش کیفیت نان در گرو ایجاد انگیزه برای نانواست

رئیس اتحادیه نانوایان اردبیل با اظهار اینکه قیمت نان آزادپز در اردبیل از سوی کارگروه آرد و نان اعلام نشده است، افزود: افزایش کیفیت نان در گرو افزایش سود نانوا و ایجاد انگیزه برای نانوا است.

عزیز یوسفی ۲۶ اسفند در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام اینکه قیمت دولتی نان برای نانوایان سهمیه‌پز صرفه ندارد، گفت: شاهد افزایش کلیه هزینه های نانوایی از قبیل حق الزحمه کارگر، حق بیمه، تعرفه های انرژی و سایر هستیم و دخل و خرج نانوایان سهمیه‌پز همخوانی ندارد.

وی ادامه داد: دولت می تواند کمک هزینه خود را برای نانوایان سهمیه پز افزایش دهد تا بخشی از تورم ایجاد شده برای نانوایان اصلاح شود و فشار مضاعف بر مصرف کنندگان نیز ایجاد نشود.

رئیس اتحادیه نانوایان اردبیل عنوان کرد: سود اختصاص یافته برای سنگگ پز سنتی ۱۵ درصد در اردبیل است و در حالیکه این سود در سایر استان ها ۴۰ درصد است و نانوایان سنگگ پز سنتی اقدام به تعطیلی و یا تغییر تنور سنتی و پخت با دستگاه می‌کنند.

یوسفی با اشاره به اینکه برای نانوای سهمیه پز سود مناسب حاصل نمی‌شود و نانوا بدلیل نداشتن انگیزه به کیفیت نان اهمیت نمی دهد، اظهار کرد: دولت می تواند با ایجاد سیاست‌های تشویقی برای نانوایان سهمیه پز بخشی از هزینه های آنها را پوشش دهد تا شاهد افزایش کیفیت نان در نانواییهای اردبیل و رضایت شهروندان باشیم.

این فعال حوزه نان اردبیل بیان کرد: متأسفانه کارگروه آرد و نان استان قیمت لازم برای نانوایان آزادپز را ابلاغ و اعلام نکرده است و این امر باعث میشود نظارت اصولی و قانونی بر آنها اعمال نشود و همچنین مصرف کنندگان شاهد رهاشدگی قیمتها هستند.

رئیس اتحادیه نانوایان اردبیل اذعان کرد: هرچند برخی از نانوایان آزادپز برای پخت نان برخی مخلفات را به نان اضافه می کنند، اما با تعیین قیمت نان آزادپز و ابلاغ کتبی آن به اتحادیه می‌شود نظارت دقیق بر آنها داشت و مانع از افزایش خودسرانه قیمت توسط آنها شد.

یوسفی در پایان خاطر نشان کرد: در رابطه با رفتار ناصحیح نانوایان در صورت اعلام شکایت مصرف کنندگان حتما برخوردهای قانونی انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402122618409
  • خبرنگار :