مجتبی عبداللهی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که امروز (۲۶ اسفند ماه) در سالن جلسات حوزه استاندار و پس از ستاد ملی تنظیم بازار، اظهار کرد: نظارت بر تولید و توزیع گوشت گرم قرمز در استان باید با تمام ظرفیتهای تولیدی و نظارتی استان انجام شود.
وی بیان کرد: حفظ ثبات در بازار به نظارت جدی اتاق اصناف، اتحادیهها و در مراتب بالاتر، اداره کل صمت و دستگاههای نظارتی نیاز دارد.
او ادامه داد: یکی از دغدغههای فعالان حوزه دامداری و دامپروری، گسترش مناطق مسکونی و نزدیک بودن این مراکز به محل زندگی مردم است.
وی گفت: باید نقطهای مناسب برای انتقال دامداریها و تجمیع فعالیتها جانمایی شود.
استاندار البرز اظهار کرد: قیمتهای مختلفی با توجه به تنوع عرضه تولیدات دامی وجود دارد و مردم را دچار سردرگمی میکند. بنابراین باید تدبیری اتخاذ شود که در این راستا تخلف و سوءاستفاده انجام نشود.
وی ادامه داد: رستورانها و مراکز عرضه غذا نیز در استان باید قیمتهای خود را براساس کیفیت گوشتی که تهیه میکنند، متناسبسازی کنند، چراکه در این حوزه امکان تخلف وجود دارد.
عبداللهی گفت: ایجاد توازن بین تولید و توزیع نیاز به برنامهریزی و نظارت دارد و باید ظرفیتهای تولید گوشت استان شناسایی و از آنها بهرهبرداری شود.
او بیان کرد: جلسات تنظیم بازار باید با هدف رصد لحظه به لحظه بازار، منظم و مستمر برگزار شود. همچنین باید نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا در سراسر استان فعالیت موثر داشته باشند و از ظرفیت تولیدکنندگان استان برای عرضه کمتر از قیمت بازار استفاده شود.
وی افزود: ارتقای کیفیت معیشت مردم یک مسؤولیت خطیر و مهم برای ما محسوب میشود. بنابراین باید از تمام توان و ظرفیت خود در این رابطه بهرهبرداری کنیم.
انتهای پیام