علی اصغر غفاری آثار در جلسه مدیریت پسماند شهرستان اظهار کرد: با توجه به آغاز فصل کشت زیر پلاستیکی توسط کشاورزان منطقه، انتظار است جهاد کشاورزی شهرستان اخطاریه و پیامک و هشدارهای لازم را به کشاورزان برای جلوگیری از هرگونه رها سازی پلاستیک در طبیعت داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت نامطلوب سایت پسماند بخش مرکزی، بقراطی و سردرود شهرستان افزود: برای جایگاه پسماند محل جدیدی تعریف نمیشود برای همین ساماندهی سایتهای زباله فعلی شهری و روستایی مورد تأکید بوده و اگر امکان ساماندهی وضع موجود سایت زباله وجود ندارد دهیاران و شهرداریها میتوانند از ظرفیت سایت پسماند روستاهای اقماری و یا شهر نزدیک استفاده داشته باشند.
فرماندار رزن خاطر نشان کرد: مطالعات سایت پسماند ناحیه شمال شرقی استان با محوریت شهرستان کبودراهنگ در حال انجام بوده که امیدواریم در آینده نزدیک به نتیجه برسد و پسماند عادی شهرستان رزن به این سایت انتقال یابد.
مدیر اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رزن هم اظهار کرد: انتظار است دهیاران و نیز راهداری شهرستان اهتمام ویژهای برای پاکسازی حاشیه جادهها از نخالههای ساختمانی داشته باشند و با پاکسازی این نخالهها از حاشیه شهر رزن به عنوان دروازه غرب کشور طرح "مسیر سبز" و "ایران پاک" را محقق کنند.
رضا گوهری با اشاره به جمعیت ۷۰ هزار نفری شهرستان رزن، خاطر نشان کرد: شهرستان رزن روزانه دارای ۵۵ تا ۶۰ تن تولید زباله بوده که از این میزان زباله عادی تولید شده ،۳۰ تن آن به شهر رزن اختصاص دارد و شهرداری این شهر به صورت روزانه نسبت به جمعآوری و انتقال آن به سایت پسماند اقدام میکند.
وی اضافه کرد: میانگین تولید زباله عادی هر فرد در شهرستان رزن حدود نیم کیلو است.
انتهای پیام