سید محسن تمدنی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: قیمت داروهای سرطان نسبت به سالهای قبل افزایش پیدا کرده است که اگر نیکوکاران برای کمک اقدام نکنند، بیماران نمیتوانند همه هزینهها را پوشش بدهند.
وی تصریح کرد: نیکوکاران منطقه کاشان و آران و بیدگل در جشن گلریزان مؤسسه رومیکا، مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال برای کمک به تأمین درمان بیماران مبتلا به سرطان کمک کردند که اگر چه مبلغ بالایی است، اما هزینه درمان بیماران، بیشتر از این رقم است.
مدیرعامل موسسه نیکوکاری امدادگران عاشورا کاشان، افزود: پیشگیری، تشخیص، غربالگری و درمان چهار محور اساسی کنترل سرطان است که غربالگری و تشخیص زودهنگام، مهمترین رکن نجات جامعه از افزایش سرطان است که از سال ۹۸ طرح یکشنبههای صورتی را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی برای شناسایی مبتلایان به سرطان در محلههای مختلف اجرا میکنیم.
تمدنی تأکید کرد: مردم به واسطه هراس از سرطان حتی از انجام غربالگری خودداری میکنند، در حالی که با شناسایی به موقع، این بیماری هم قابل درمان است. بنابراین از همه رسانهها دعوت میکنیم برای روشنگری و آگاهی شهروندان به خصوص گروه سنی بالای ۴۰ سال، اطلاع رسانی کنند.
وی افزود: اطلاع رسانی به مردم برای غربالگری سرطان را به شیوههای مختلف پیگیری میکنیم که همایش دوچرخهسواری با همکاری آموزش و پرورش و هیئت دوچرخهسواری اداره ورزش و جوانان کاشان با حضور ۵۰۰ دوچرخهسوار در خیابانهای اصلی کاشان از جمله برنامهها بود.
مدیرعامل مؤسسه نیکوکاری امدادگران عاشورای کاشان، گفت: کوهگشت خانوادگی با شرکت دو هزار نفر از شهروندان در مسیر آبشار جزه با همکاری هیئتهای کوهنوردی کاشان و آران و بیدگل و شهرداری کاشان از جمله برنامههایی است که با هدف ترویج سبک زندگی سالم و توسعه فرهنگ ورزش اجرا شد.
وی تصریح کرد: طرح «اهدای یک نفس به یک بیمار»، طرحی بود که در نمایشگاه بینالمللی فرش تهران اجرا شد که در این طرح به جای اهدای تاج گل به شرکتهای حاضر در نمایشگاه، تندیس شادباش رومیکا برای حمایت از درمان بیماران مبتلا به سرطان اهدا شد که ۲۰۰ تندیس به ۱۴۶ غرفه تحویل داده شد.
تمدنی گفت: موسسه نیکوکاری امدادگران عاشورا کاشان(رومیکا) در نمایشگاه بینالمللی فرش تهران، غرفهای برپا کرده بود و شرکتکنندگان را با ضرورت غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان آشنا میکرد.
انتهای پیام