اختلاف با استارتاپ‌های هندی کار دست گوگل داد

نهاد ضد انحصارطلبی هند، در اختلاف ادامه‌دار گوگل با استارتاپ‌های هندی بر سر سیستم پرداخت درون برنامه‌ای، دستور تحقیقات از سیستم این شرکت آمریکایی را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، استارتاپ‌های هندی، ماه‌هاست با گوگل بر سر هزینه‌ای که برای پرداخت‌های درون برنامه‌ای دریافت می‌کند، اختلاف دارند.

این اختلاف ماه میلادی جاری پس از این که گوگل، بیش از ۱۰۰ اپلیکیشن چینی را از فروشگاه برنامه خود به دلیل تخلفات مربوط به صورتحساب، حذف کرد، شدت گرفت. با این حال، پس از مداخله دولت هند، این اپلیکیشن‌ها برگردانده شدند.

این استارتاپ‌ها از کمیسیون رقابت هند خواستند این موضوع را بررسی کند و این دیده‌بان، روز جمعه دستور تحقیقات را صادر و اعلام کرد گوگل سیاست‌هایش را به شکل تبعیض آمیز اجرا می‌کند. این کمیسیون به واحد تحقیقات خود دستور داد ظرف مدت ۶۰ روز، تحقیقاتش را تکمیل کند.

سخنگوی گوگل در ایمیلی به رویترز اعلام کرد ما در حال بررسی دستور کمیسیون رقابت هند برای آغاز این تحقیقات هستیم. این شرکت در این فرآیند به هر شکلی، همکاری خواهد کرد.

این اختلاف بر سر اقدامات بعضی از استارتاپ‌های هندی است که تلاش می‌کنند اعمال هزینه ۱۱ تا ۲۶ درصدی گوگل در سیستم‌های پرداخت درون برنامه‌ای را متوقف کنند. مقامات ضد انحصارطلبی هند در سال ۲۰۲۲ دستور داده بودند این سیستم که بین ۱۵ تا ۳۰ درصد هزینه می‌گیرد، منحل شود.

گوگل منکر هرگونه تخلفی شده و می‌گوید برای حمایت از سرمایه‌گذاری در فروشگاه برنامه گوگل پلی و سیستم عامل موبایل اندروید، هزینه ای مطالبه می‌کند تا توزیع رایگان آنها را امکان پذیر کند.

بر اساس گزارش رویترز، کمیسیون رقابت هند، ماه‌ها زمان برای بررسی شکایت استارتاپ‌ها، صرف کرده مبنی بر این که گوگل دستورالعمل قبلی این دیده‌بان برای عدم اقدامات متقابل علیه شرکت‌های استفاده کننده از سیستم‌های پرداخت دیگر را دنبال نکرده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1402122618181
  • خبرنگار : 71263

برچسب‌ها