به گزارش ایسنا، با توجه به رشد روزافزون صنعت گردشگری و تمایل گردشگران به تجربه سفرهای مسئولانه و سازگار با محیط زیست، راهاندازی بخش گردشگری طبیعت در پایگاه ایرانشناسی به زبان یونانی گامی مؤثر در این زمینه تلقی میشود.
بخش «گردشگری طبیعت» پایگاه ایرانشناسی شامل معرفی بیش از ۱۱۰ مورد از جاذبههای طبیعی ایران، همراه با تصاویر جذاب و توضیحات کامل به زبان یونانی است.
این بخش میتواند به عنوان مرجعی مفید برای گردشگران یونانی که به دنبال کشف جاذبههای طبیعی ایران هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
انجمن بینالمللی اکوتوریسم، این نوع گردشگری را «سفر مسئولانهای که به حفظ محیط زیست کمک میکند و رفاه مردم محلی را بهبود میبخشد» تعریف میکند.
هدف اکوتوریسم به حداقل رساندن تأثیر گردشگری بر طبیعت و توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست در طی سفر است. این نوع گردشگری فرصتی برای آشنایی با فرهنگها و آداب و رسوم جوامع محلی، حمایت از اقتصاد محلی و حفظ تنوع زیستی و منابع طبیعی فراهم میکند.
ایران با برخورداری از تنوع اقلیمی و جغرافیایی، از جاذبههای طبیعی بینظیری برخوردار است که میتواند مقصدی جذاب برای گردشگران اکوتوریست باشد. از جمله این جاذبهها میتوان به کوهها، جنگلها، بیابانها، دریاچهها، تالابها، غارها و پارکهای ملی اشاره کرد.
بخش گردشگری طبیعت پایگاه ایرانشناسی، اطلاعات جامعی درباره بیش از ۱۱۰ مورد از جاذبههای طبیعی ایران ارائه میدهد. این اطلاعات شامل معرفی جاذبه طبیعی شامل نام، موقعیت مکانی، تصاویر، توضیحات و اطلاعات مربوط به امکانات و خدمات موجود، نکات سفر شامل اطلاعات مربوط به نحوه دسترسی، بهترین زمان سفر، تجهیزات لازم و ... و معرفی جوامع محلی شامل اطلاعات مربوط به فرهنگ، آداب و رسوم و صنایع دستی جوامع محلی است.
در این بخش، تنوع گستردهای از جاذبههای طبیعی ایران از جمله خلیج دلفینها، دریاچه نمک، دریاچه گهر، جنگل ابر، سرو ابر کوه، کوه دماوند، فشافویه، غار علیصدر، تنگه چاهکو، باغ جهان نما، تالاب انزلی، پارک شهر، جنگل گیسوم، کوه های مریخی، باغ سنگی، دریاچه ارومیه و ...، به گردشگران یونانی معرفی شده است.
شایان ذکر است، راهاندازی این بخش از پایگاه ایرانشناسی از طریق پست الکترونیکی به اطلاع بیش از ۳۰۰۰ نفر از مخاطبان رایزنی فرهنگی رسید و برای ۲۰ مؤسسه گردشگری به منظور لحاظ در برنامه گردشگری خود ارسال شد.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی این پایگاه از طریق لینک اینترنتی https://iranculture.gr/category/oikotoyristika-axiotheata/ در دسترس علاقهمندان است.
انتهای پیام