مهین شوروزی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برای سومین بار در امسال، با پیگیری کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو ۱۰ تن فرآوردههای لبنی تاریخ گذشته که صلاحیت مصرف انسانی را نداشت، معدوم شد.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: شهروندان گرامی مواد غذایی و آشامیدنی و اقلام سلامتمحور را حتماً را از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به تاریخ تولید و مصرف، پروانۀ بهداشتی و علامت سیب سلامت محصول دقت نمایند.
وی با تأکید بر حضور فعال کارشناسان و بازرسان اداره نظارت در حوزه تحت پوشش از شهروندان خواست شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی بستهبندیشده، آرایشی و بهداشتی و اقلام سلامتمحور مراتب را از طریق شماره تماس ٠۵١۴٣٣۵٢٣١١ و یا از طریق سامانه http://fms.nums.ac.irبه معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه از پلمب دو کارگاه غیرمجاز تولید کننده ظروف بستهبندی در این شهرستان خبر داد و گفت: به دنبال بازرسیهای محیطی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی مشخص شد که این دو کارگاه غیرمجاز تولید و عرضه ظروف بستهبندی مواد غذایی بدون مجوزهای بهداشتی و در شرایط غیربهداشتی و خارج از ضوابط ابلاغی سازمان غذا و دارو، مبادرت به تولید و توزیع داشتهاند.
وی افزود: با مراجعه کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، مسئول حراست معاونت غذا و دارو در معیت نماینده امور حقوقی دانشگاه، دو واحد فوق پلمب و تمامی اقلام سلامتمحور غیرمجاز ضبط گردید تا جهت اقدامات قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده شود.
شوروزی در پایان خاطرنشان کرد: حفظ سلامت مردم از اولویتهای کاری این معاونت بوده و با افرادی که این مهم را به خطر بیندازند، بدون اغماض برخورد قانونی خواهیم کرد.
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، خدمات بهداشتی و درمانی را در چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به جمعیت ۵۸۰ هزار نفری ارایه میکند.
انتهای پیام