۲۹۰ بازرس سلامتِ بازار «ماه مبارک رمضان» و «نوروز» کرمانشاه را رصد می‌کنند

مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه از آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند خبر داد و افزود: در این طرح ۲۹۰ بازرس، سلامت بازار ماه مبارک رمضان و بازار نوروز را رصد می کنند.

امیر کرمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اجرای هرساله طرح بسیج سلامت نوروزی در آستانه عید نوروز، گفت: این طرح امسال به دلیل شروع ماه مبارک رمضان، از ۱۵ اسفندماه آغاز شده و اجرای آن تا ۲۵ فروردین ماه ادامه می یابد.

وی افزود: در این طرح ۲۹۰ بازرس بهداشت محیط در قالب ۱۲۰ تیم، سلامت بازار ماه مبارک رمضان و بازار نوروز را تحت رصد دارند.

کرمی با اشاره به وجود ۲۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سطح استان، گفت: در این ایام این اماکن به دقت تحت رصد قرار گرفته و برخی مراکز مانند شیرینی فروشی‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها، مراکز بین راهی، نمازخانه ها، سوغات سراها، کبابی‌ها و صنوف عرضه کننده آجیل و خشکبار بصورت ویژه بازرسی می شوند.

مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه تاکید کرد: در بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا از جمله نکات مهم رعایت بهداشت فردی، آراستگی ظاهری، استفاده از دستکش و روپوش و ترجیحا ماسک است.

وی افزود: محیط های تهیه و تولید مواد غذایی باید تهویه و نور مناسبی داشته باشند و دیوارها هم تا سقف کاشی باشند تا قابلیت شست و شو داشته باشد.

کرمی گفت: یکی از نکات مهم در بازرسی ها سلامت مواد اولیه است و بازرسان ما تجهیزاتی به همراه دارند که سلامت روغن، میزان استفاده از جوش شیرین، میزان PH و ... را نشان می دهد.

مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: در طول ایام اجرای طرح بحث تداخل صنفی مانند فروش حلیم و آش در صنوف غیرمرتبط هم رصد می شود.

وی افزود: در این ایام گشت های مشترکی هم با میراث فرهنگی در بازدید از هتل ها داشته و نیز گشت های مشترکی با آموزش و پرورش در بازدید از مدارسی داریم که به اسکان مسافران نوروزی اختصاص داده شده اند.

کرمی در پایان از مردم خواست تا هرگونه مشکل بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز را در تماس با سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402122417251
  • خبرنگار : 50182