به گزارش ایسنا، در این جلسه جعفرپور ضمن تبریک روز بزرگداشت شهدا و آغاز ماه مبارک رمضان، از حضور همه فرزندان شهدای شاغل در ستاد وزارت علوم در جلسه تقدیر و تشکر کرد.
قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ضمن تبیین اهمیت بزرگداشت یاد و نام شهدا، افزود: حضور فرزندان شهدا در ستاد وزارت علوم مایه خیر و برکت بوده و باعث گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در وزارتخانه خواهد شد.
جعفرپور با ارائه بخشی از فعالیتهای صورت گرفته در حوزه ایثار و شهادت در دانشگاهها، بیان کرد: سامانه معرفی شهدای دانشجو با مدیریت سازمان بسیج دانشجویی و مساعدت وزارت علوم، گنجینه فاخری برای ارائه خدمات در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت است که تاکنون توانسته برای بیش از ۴۰۰۰ نفر دانشجوی شهید، صفحات مجزایی در فضای دیجیتالی ایجاد کند که اطلاعات مربوط به شهدای دانشجو در آن بارگذاری شده است.
وی با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در زمینه تدوین زندگینامه شهدای استاد، بیان کرد: فرهنگنامه شهدای علم و دانش توسط انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده که میتواند مرجع مناسبی برای تقویت و تعالی فرهنگ ایثار و شهادت در فضای دانشگاهها باشد.
جعفرپور با اشاره به برگزاری دو دوره کنگره شهدای دانشجو افزود: اکنون در حال اجرای کنگره سوم شهدای دانشجو هستیم؛ که برخی یادوارههای دانشگاهی و استانی برگزار شده و در حال آمادگی برای برگزاری دوره سوم کنگره ملی شهدای دانشجو با همکاری سازمان بسیج دانشجویی و بنیاد شهید هستیم.
قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تقویت محتوایی کنگرههای شهدای دانشگاهی، بیان کرد: سال قبل با همت دانشگاه گیلان اولین کنگره ملی شهدای استاد و کارمند دانشگاههای کشور برگزار شد و قرار شد دبیرخانه این گنگره فعال بماند و آثار مرتبط با شهدای استاد و کارمند دانشگاهها را جمعآوری و منتشر کند.
وی با اشاره به اهمیت توجه به وضعیت همکاران فرزند شهید شاغل در ستاد و دانشگاهها تأکید کرد: فرزندان شهید تداومبخش فرهنگ ایثار و شهادت در ستاد وزارت علوم و دانشگاهها هستند.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، در ادامه جلسه رشادی، مشاور امور ایثارگران وزارت علوم ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای حوزه ایثارگران، به تنگناهایی موجود اشاره کرد و در پایان چند نفر از فرزندان شهید حاضر در جلسه به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
انتهای پیام