فرماندار رشتخوار:

رشتخوار دارای بحرانی‌ترین دشت آبی خراسان رضوی است

فرماندار رشتخوار گفت: رشتخوار بحرانی‌ترین دشت آبی استان خراسان رضوی را دارد و یکی از بحران‌های جدی در آینده، بحران کمبود آب است.

حسین باهوش ۲۳ اسفند در دوازدهمین و آخرین جلسه شورای اداری رشتخوار در سال جاری به تقدیر و تشکر از تمامی عوامل دست اندرکار انتخابات ۱۱ اسفند امسال پرداخت و عنوان کرد: چندین همایش با همکاری و کمک دستگاه‌های متولی در راستای جهاد تبیین برگزار شده که هدف آنها با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری آشنایی عموم مردم با دستاوردهای ۴۵ ساله نظام و انقلاب بوده تا در آستانه برگزاری انتخابات مردم عزیز دچار یاس و ناامیدی نشوند.

وی خاطرنشان کرد: با تمام خباثت‌ها و دشمنی‌های دشمنان داخلی و خارجی که تلاش داشتند مردم را از صحنه‌های سیاسی انقلاب دور کنند تا بتوانند نقشه‌های خود به مرحله اجرا برسانند، باز دیگر مردم شهرستان رشتخوار با مشارکت ۷۶ درصدی در انتخابات برگ زرینی بر افتخارات این شهرستان رقم زدند.

فرماندار رشتخوار اذعان کرد: مردم عزیز در همه صحنه‌ها ثابت کردند که از مسئولان جلوتر هستند. با تمام مشکلاتی که وجود داشت مردم دین خود را به نظام و انقلاب ادا کردند و این وظیفه مسئولان را برای خدمت‌رسانی سنگین‌تر می‌کند و حال وظیفه مسئولان این بوده تا با رویکرد جهادی و انقلابی همیشه آماده خدمت‌رسانی به مردم باشند.

وی خاطرنشان کرد: حال که انتخابات به اتمام رسیده است با روی کار آمدن نماینده منتخب مردم باید تلاش کنیم مرزبندی‌های سیاسی و جناحی در شهرستان حذف شود و حق و حقوقات شهرستان‌های حوزه انتخابیه بهتر دیده شود. وظیفه همه ما این است که به منتخب مردم کمک کنیم و قدمی برای خدمت به مردم و آبادی و عمران منطقه برداریم.

باهوش با توجه به اینکه در ایام پایان سال و فرارسیدن ماه مبارک رمضان و عید نوروز هستیم، یادآور شد: اعضای کارگروه‌هایی همچون خدمات سفر، تنظیم بازار، ترافیک و ... در این محدوده زمانی با دقت بیشتری فعالیت کنند و در راستای تهیه و تأمین اقلام ضروری و حفظ جان و مال مردم برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند.

وی گفت: تجربه‌ها نشان می‌دهد که در این ایام گاهی کمبودهایی ایجاد شود، اعضای کارگروه‌های مربوطه از هم‌اکنون به فکر تأمین و ذخیره‌سازی اقلام باشند تا در مواقع ضروری و بحرانی بتوانند بازار را کنترل کنند.

فرماندار رشتخوار در ادامه اظهار کرد: کشیک‌های نوروزی دستگاه‌های اجرایی و خدماتی و همچنین اعضای ستاد بحران باید آمادگی کامل را در این ایام داشته باشند و بحث حفاظت فیزیکی و سرکشی از ادارات در تعطیلات نوروزی هم باید در اولویت قرار گیرد.

وی تأکید کرد: دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان در مواقع بحرانی باید آمادگی کامل را داشته باشند تا به محض وقوع اتفاقات احتمالی در اسرع وقت خدمات‌دهی داشته باشند.

باهوش ادامه داد: شهرداری‌ها با همکاری دستگاه‌های متولی در سطح شهر فضا آرایی و زیباسازی لازم متناسب با ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان را داشته باشند و ورودی شهرها، پارک‌ها و میادین سطح شهر را گل‌کاری و مناسب‌سازی نمایند.

وی همچنین بیان کرد: بخشداران با کمک دهیاران شهرستان باید در مدیریت بحران در برابر حوادث احتمالی تدابیر لازم را اتخاذ نمایند، همچنین در مسیر جاده‌ها با نصب بنر و تابلوهای ترافیکی از یکسری مشکلات حادثه‌ساز جلوگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: کمیته‌های ۹ گانه ستاد خدمات سفر و کارگروه‌های مربوطه آن در ایام تعطیلات نوروزی و در ماه مبارک رمضان هر یک وظایف خود را طبق دستورالعمل‌های ابلاغی انجام داده و خدمات مطلوب به مردم و مسافران ارائه دهند.

فرماندار رشتخوار تأکید کرد: اعضای ستاد تنظیم بازار در خصوص تأمین، توزیع و نظارت میوه شب عید و گوشت سفید و قرمز و سایر اقلام ضروری مردم اهتمام و برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند تا بازار دچار مشکل و کمبود نشود.

وی در ادامه به موضوعاتی از جمله برنامه‌ریزی کشیک‌های نوروزی دستگاه‌های اجرایی، حفاظت فیزیکی ادارات و نهادها، احداث المان‌های نوروزی و زیباسازی و مناسب‌سازی فضاهای شهری و روستایی، نظارت و کنترل بر بازار در ایام تعطیلات و ... تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی هر چه دقیق‌تر برای خدمات‌رسانی مطلوب‌تر به مردم شد.

فرماندار رشتخوار همچنین با اشاره به روزهای پایانی سال و افزایش مصرف آب اظهار امیدواری کرد: روزهای پایانی امسال نیز بدون مشکل سپری شود.  از مردم درخواست می‌شود از شست و شوهای غیرضروری خودداری کنند و همه مصرف آب را به روزها و حتی ساعات پایانی سال موکول نکنند.

وی افزود: خوشبختانه رویکرد جهادی و جهش کار و تولید در شهرستان رشتخوار به خصوص در حوزه آب‌رسانی نمود بسیار خوبی داشته است و برای مردم منطقه قابل لمس بود که امسال مشکلات حوزه آب در فصول گرم سال کاهش بسیار چشمگیری پیدا کرده بود.

باهوش در ادامه عنوان کرد: رشتخوار بحرانی‌ترین دشت آبی استان را دارد و باید به این درک مشترک برسیم که یکی از بحران‌های جدی در آینده، بحران کمبود آب است.

وی عنوان کرد: با وجود اینکه هنوز هم در نقاطی از شهرستان مشکلاتی در حوزه آب‌رسانی وجود دارد، این دغدغه را داریم که مردم دچار بی‌آبی نشوند و ریزش‌های اجتماعی صورت نگیرد.

وی با اشاره به مناطقی که هنوز هم چالش‌هایی در حوزه آب‌رسانی دارند، تأکید کرد: عباس‌آباد فرامیشان، محمدآباد، سعادت‌آباد، عباس‌آباد جنگل، رزقری، فاردق، دولت‌آباد، مجتمع آب اسلام‌آباد، فتح‌آباد، مجتمع آب جنگل و جنت‌آباد، شهر رشتخوار و ... از جمله مناطقی هستند که نیاز به توجه بیشتری در حوزه اصلاح و توسعه شبکه آب‌رسانی و احداث مخازن دارند.

فرماندار رشتخوار در ادامه یادآور شد: تلاش شود اقدامات شاخص انجام شده در حوزه آب‌رسانی در راستای جهاد تبیین و امیدآفرینی و همچنین کار جهادی برای مردم بیان شود.

وی از نوسازی ۹۰ کیلومتر خط و شبکه توزیع آب در شهرستان به عنوان یک حرکت جهادی نام برد و متذکر شد: با وجود اقدامات خوب انجام شده باز هم به واسطه کاهش بارش‌ها نگران تابستان آینده هستیم.  با در نظر گرفتن تشدید خشکسالی، ضرورت رعایت الگوی مصرف و حفظ منابع ضروری است.

رشتخوار در حد فاصل شهرستان‌های تربت‌حیدریه به خواف در نزدیکی مرز افغانستان قرار دارد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۰:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402122417111
  • خبرنگار : 30147