معاون دادگستری استان:

پلیس اطفال در استان مرکزی راه‌اندازی می‌شود

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: بیش از ۵۰ مورد ضایعاتی بدون مجوز در استان شناسایی شده است که در سال آینده تشدید نظارت بر ضایعاتی ها و حذف آنها از مناطق حاشیه نشین و برخورد با ضایعاتی های غیرمجاز در دستور کار قرار دارد.

محسن خیرمند چهارشنبه ۲۳ اسفند در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: در حوزه تصادفات درون شهری برای اولین بار در سال جاری یک برنامه شهرستانی تدوین شد و اولین و مهمترین موضوعی که در تصادفات دنبال می شود به صفر رسیدن آمار تصادفات در شهر است که تصادفات در شهرستان های استان به جز اراک عمدتا کاهشی بود.

وی افزود: توسعه پارک ها و مدارس ترافیک از سوی شهرداری اراک و ساوه و خمین اقدامی مثبت در حوزه ترافیک و تصادفات است همچنین نصب یا گسترش سامانه های کنترل ترافیک به خصوص در خیابان های پر ترافیک اقدام دیگری است که در این حوزه مدنظر قرار داشته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: در استان مرکزی بیشترین تصادفات منجر به فوت و جرح مربوط به اراک و ساوه و بیشترین تصادفات پر حادثه مربوط به معبرهای کمربندی است.

خیرمند بیان کرد: در حوزه کنترل سرعت توسط دوربین ها در اراک اقدامات خوبی شکل گرفته است، همچنین در نظر گرفتن مجازات های جایگزین و تکمیلی برای رانندگان پرخطر دنبال می شود به طوریکه رانندگانی که سابقه تصادف حادثه ساز داشته اند طبق قانون ۲ سال رانندگی برای آنها ممنوع می شود.

وی در خصوص محل های پرحادثه در استان گفت: بیشترین این نقاط در شهرستان های محلات، خمین، ساوه،  اراک و زرندیه رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی خاطرنشان کرد: پیاده راه سازی و کنترل ورودی در شهر اراک از مواردی است که برای سال آینده برنامه ریزی شده که قرار بود شهرداری در فاز اول تعداد و نحوه حمل و نقل و سرویس دهی را اصلاح کند که در این راستا اقداماتی را نیز انجام داد ، البته زمانی می توان در حوزه پیاده راه سازی صحبت کرد که پارکینگ به تعداد مناسب وجود داشته باشد.

خیرمند اضافه کرد: دوربین های ثبت معاینه فنی در اراک در حال راه اندازی است همچنین یکی از مباحث جدی در زمینه آلودگی هوا خودروهای ورودی به شهر است. خودروهای شهری و عبوری از کمربندی از دلایل آلودگی شهر اراک هستند که این مشکل باید رفع شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی در خصوص سرقت گفت: امسال ممنوعیت مرخصی برای سارقین اجرا شده است همچنین برخورد با مالخران نیز در سال جاری انجام شد.

وی تاکید کرد: در سال جاری سامانه اکو در حوزه زباله گردی و مقابله با آن اجرا شد تا ساماندهی زباله گردها انجام شود که این طرح در یکی از شهرهای استان به صورت پایلوت اجرا شد، اما هزینه خرید آن پایین بود. شهرداری باید شناسایی و ساماندهی زباله گردها و افزایش راه های تفکیک زباله را در دستور کار داشته باشد.

خیرمند خاطرنشان کرد: بیش از ۵۰ ضایعاتی بدون مجوز در استان شناسایی شده است که در سال آینده تشدید نظارت بر ضایعاتی ها و حذف آنها از مناطق حاشیه نشین و برخورد با ضایعاتی های غیرمجاز در دستور کار قرار دارد. در خمین سایت ضایعات فروش فعال شده و ساوه ۸۰ درصد سایت را انجام داده اما در اراک هنوز عملیاتی نشده است.

وی با بیان اینکه سه شهر اراک، ساوه و دلیجان در استان درگیر تکدی گری شدید هستند و البته این مسئله در خمین هم مشهود است گفت: اقدامات شهرداری اراک در این حوزه به نسبت سایر شهرها بهتر و علمی تر بوده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی افزود: اگر شغل فردی تکدی گری باشد برای بار نخست به او تذکر داده می شود و در صورت تکرار، پرونده قضایی برای او تشکیل خواهد شد. در خصوص کودکانی که تکدی گری می کنند نیاز است بهزیستی پای کار آید.

خیرمند ادامه داد: دفاتری تحت عنوان حمایت از اطفال، کودکان، زنان و خانواده در دادگستری استان راه اندازی شده تا پیگیری لازم صورت گیرد، این دفتر سامانه ای دارد که موارد و نتایج در آن ثبت می شود. در ۶ ماه نخست سال آینده عملکرد دستگاه های ذیربط اعلام خواهد شد.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۸ مشاور و روانشناس در دادگاه اطفال اراک کار می کنند که انتخاب مشاور برای ساوه نیز از برنامه های سال آینده است.‌ پلیس اطفال یکی از برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار دارد.

خیرمند تاکید کرد: شناسایی رانندگان پرخطر  سرویس مدارس و شرکت ها  باید در دستور کار سال آینده قرار گیرد .
انتهای پیام


  • چهارشنبه/ ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402122316775
  • خبرنگار : 50204