کیارش بیرانوند در خصوص ایجاد بازارچه آبزیان در استان در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: با درخواست از شهردار و شورای شهر وقت خرمآباد در سال ۹۵، مجوز این بازارچه با تخفیف ۱۰۰ درصدی عوارض به اداره کل شیلات استان داده شد.
وی بیان کرد: در همان زمان نیز در کمیسیون تغییر کاربری شهرداری مجوز یک هزار مترمربع زمین برای بازارچه اخذ شد و شهرداری در سال ۱۳۹۶ هزینهای بابت ایجاد آن از شیلات استان دریافت کرد.
مدیرکل شیلات لرستان گفت: از همان زمان ابتدا به ما اعلام شد که باید بخش خصوصی در بحث احداث بازارچه آبزیان ورود کند نه دولت.
این مسئول اضافه کرد: بیش از شش تا هفت بار از طریق روزنامههای کثیرالانتشار اعلام کردیم که بخش خصوصی برای این پروژه ورود کند و به رغم تامین زمین حتی کسی رغبت نکرد.
بیرانوند افزود: اعتبار این بازارچه وجود داشته و با پیگیریهای صورتگرفته، قولهایی به ما داده شده که اجازه بدهند خود شیلات این بازارچه را ایجاد کند.
مدیرکل شیلات لرستان تصریح کرد: با احداث این بازارچه، ماهی با قیمت مناسب به دست مصرفکنندگان میرسد و تمایل آنها برای مصرف ماهی بیشتر میشود.
وی در خصوص مصوبات سفر هیات دولت به لرستان، گفت: احداث ۱۰ مجتمع پرورش آبزیان خاویاری را در سفر اول دولت به استان پیشنهاد دادیم و ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار در پیوست پیشبینی و مصوب شده و چنانچه تخصیص صورت گیرد کار را شروع میکنیم.
مدیرکل شیلات لرستان عنوان کرد: هر پنج تن ماهی که تولید میشود یک شغل به صورت مستقیم و دو شغل به صورت غیرمستقیم ایجاد میکند.
بیرانوند اظهار کرد: بین ۳۵ تا ۳۶ هزار تن تولید ماهی داریم و براین اساس میتوان تعداد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم حوزه شیلات را تخمین زد.
انتهای پیام