علیرضا قاسمیفرزاد سهشنبه ۲۲ اسفند در کارگروه اشتغال و توسعه استان همدان، با بیان اینکه آمار و ارقام گویای این است که تعهد استان در بحث اشتغال انجام شده است، اظهار کرد: میزان اشتغال ایجاد شده در استان ۱۵ درصد هم بیشتر از تعهد اشتغال بوده است.
وی با بیان اینکه باید سال آینده تلاش شود میزان بیشتری از اشتغال ایجاد شود، تصریح کرد: در بخشهای نیروی کارگری و بخشهای مختلف تولید نیازمندیهایی وجود دارد که برطرف نشده است.
قاسمیفرزاد با اشاره به اینکه عدم توازن در مبحث نیروی انسانی وجود دارد، خاطرنشان کرد: یکبار برای همیشه باید تکلیف تولید در حوزههای مختلف را روشن کنیم که اقدام و زیرساخت به گونهای باشد تا این عدم تعادل ایجاد نشود.
استاندار همدان یادآور شد: در محصولات کشاورزی در یک گروه به قدری فراوانی زیاد تولید شده که کشاورز باید به ضرر محصول را عرضه کند و حتی هزینههای کاشت را در نمیآورد و یک سال نبود کالا باعث افزایش قیمت میشود به طوریکه امسال در کشت سیبزمینی این موضوع در استان وجود داشت.
وی با بیان اینکه جهادکشاورزی باید نقشهراه را تدوین کرده به طوری که هم مصرف بهینه آب مد نظر قرار گیرد و هم اینکه کشاورز متضرر نشود، تأکید کرد: در حوزه صنعت هم زیرساختهای ایجاد شده باید متناسب با نیاز روز جامعه باشد مگر اینکه بازارهای صادراتی آن را دیده باشیم به طوری که اگر در شهرکهای صنعتی زیرساخت محصولی آماده میشود، باید متناسب با نیاز باشد.
قاسمیفرزاد با اشاره به احیای واحدهای تولیدی استان همدان، اظهار کرد: خوشبختانه در استان همدان واحدهای بلاتکلیف و راکد به چرخه تولید برگشتهاند به طوری که طبق گزارش وزارت اقتصاد استان همدان در زمینه احیای واحدهای تولیدی رتبه اول دارد و تمام اعتبارات احیای واحدهای تولیدی پرداخت شده است.
استاندار همدان با تأکید بر اینکه در احیای واحدهای تولیدی باید پیوست اقتصادی و بازاریابی را نیز مدنظر قرار داد، افزود: ۱۶۱ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی عدد خیلی بالایی نیست و درخواست داریم بانکها سریعتر این تسهیلات را پرداخت کنند.
وی با بیان اینکه این تسهیلات به افرادی داده میشود که دچار ضعف و ناتوانی به لحاظ بنیه مالی هستند، ادامه داد: غالباً بانوان سرپرست خانوار متقاضی مشاغل خانگی هستند تا در مشاغل خانگی کاری انجام دهد که باید سهولت و سرعت کار را افزایش دهیم.
قاسمیفرزاد با اشاره به اینکه ۶۶ درصد از تسهیلات مشاغل خانگی پرداخت شده است، گفت: فرصتی نداریم بنابراین درخواست میکنم از این عدد چیزی نماند به طوریکه نباید یک ریال از این اعتبارات برگشت بخورد.
استاندار همدان با بیان اینکه علل عدم پرداخت تسهیلات توسط بانکها باید پیگیری شود، اظهار کرد: در جز سه تبصره ۱۸ عقب هستیم که باید پیگیری شود.
وی با تأکید بر اینکه بانکها و دستگاهها تلاش کنند در بحث اعتبارات متمرکز میزان حداکثری را جذب کنند، افزود: تولیدکنندگان برای سرمایه در گردش مشکل دارند و مجبورند محصولات خود را پیشفروش کنند و دچار ضرر و زیان میشوند که لازم است بانکها سرمایه در گردش را مد نظر داشته باشند.
انتهای پیام