امیر کرمی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه شیرینی به یکی از خوراکی های پای ثابت نوروز تبدیل شده، گفت: مصرف شیرینی با توجه به مضرات آن توصیه نمی شود، اما افرادی که بر خرید این خوراکی اصرار دارند باید نکاتی را مد نظر قرار دهند.
وی افزود: در وهله اول افراد باید بدانند که شیرینی فساد پذیری بالایی داشته، بنابراین باید از نگهداری طولانی مدت آن اجتناب کنند. در همین راستا با توجه به طولانی بودن تعطیلات نوروز، خرید شیرینی از همین حالا توصیه نمی شود و این خوراکی ترجیحا باید دو روز پایانی سال خریداری شود که مدت نگهداری آن طولانی مدت نشود.
مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: برای عید نوروز خرید شیرینی خشک توصیه می شود، چرا که مدت نگهداری آن نسبت به شیرینی های خامهای طولانیتر است.
کرمی تاکید کرد: خریداری شیرینی خامهای، ژلهای، میوهای و ... در این ایام توصیه نمی شود، چرا که نمی توان آنها را طولانی مدت نگهداری کرد. در میان شیرینی های خشک هم شیرینی های نخودی که حجم اندکی داشته توصیه می شود تا افراد شیرینی کمتری در دید و بازدیدهای نوروزی مصرف کنند.
کرمی خاطرنشان کرد: شیرینی های خریداری شده هم باید در جای خشک و خنک نگهداری شود و محلی باشد که حشرات به آن دسترسی نداشته باشند.
مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: توصیه بعدی این است که شیرینی در حجم اندک خریداری شود، چرا که امکان فساد آن وجود دارد و با توجه به اینکه شیرینی فروشی ها تنها چند روز اول عید تعطیل هستند می توان بعد از این چند روز تعطیلی مجددا شیرینی تازه خریداری کرد.
وی با اشاره به همزمانی ماه مبارک رمضان با ایام نوروز گفت: افراد باید مراقب باشند که در فاصله افطار و سحری زیاد پرخوری نکرده و مصرف شیرینی را هم طی این مدت کاهش دهند، چرا که از صرف وعده اصلی غذا باز می مانند و ممکن است در طول مدت روزه داری احساس ضعف و گرسنگی بر آنها غالب شود.
انتهای پیام