کیارش بیرانوند در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: وظیفه فنی ما آبزیپروری و آبزی مصرفی است و با اقدامات صورت گرفته شیلات لرستان در حد ادارات کل جنوبی و شمالی قرار گرفته و گاها پیشگامتر از استانهای ساحلی است.
وی خاطرنشان کرد: چند پروژه تعطیل داشتیم که متأسفانه اعتبارات عمرانی نداشتند در این راستا اعتبار گرفته شد و آن پروژهها تکمیل شدند و به بهرهبرداری رسیدند.
مدیرکل شیلات لرستان اضافه کرد: در کنار پروژههای عمرانی مزارع خرد و منفرد توسعه داده شد و مزارع قبلی را مکانیزه کردیم که افزایش تولید داشته باشیم و برای سالهای آینده پروژههای عمرانی جدید تعریف شد.
بیرانوند با بیان اینکه خوشبختانه مسئولان نیز اعتقاد و توجه ویژه به آبزیپروری دارند، افزود: در گذشته تولیدات استان حدود ۱۶ هزار تن بود که در پایان سال به ۳۶ هزار تن رسیده که این نشان میدهد در همه حوزهها مانند سردآبی، مزارع خرد و مکانیزه شدن کار شده است.
وی با اشاره به تولید ماهیان خاویاری در لرستان، ادامه داد: خاویار را در استان بومی و برای آن مجوز صادر کردیم بهطوریکه در حال حاضر ۶ مزرعه در استان وجود دارد و بهترین گوشت و تولید خاویار را این مزارع دارند.
مدیرکل شیلات لرستان اظهار کرد: مجوز پرورش این ماهی در نقاط مختلف استان مانند بروجرد، دورود، ازنا و...صادر شده و در حال فعالیت و تولید هستند.
بیرانوند خاطرنشان کرد: میانگین تولید خاویار سیبری ما در کمندان بینظیر و رکورد بینالمللی زده و ۲۵ درصد وزن بدن آنها خاویار است.
وی اضافه کرد: پرورش ماهی خاویار سیکل ۶-۷ ساله دارد اما سودآور بوده بهطوریکه قیمت گوشت خاویاری ۵۰۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و خاویار ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان است.
انتهای پیام