حجتالاسلام محمد محمودیکلایه، ۲۱ اسفند در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قزوین با اشاره به وظایف سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین، اظهار کرد: هدف سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری بازسازی، بهسازی و بازآفرینی در محدوده شهر است.
وی در ادامه با بیان اینکه ایجاد بازارچه صنایع دستی سعدالسلطنه یک حرکت عظیم است که از سالها قبل آغاز شده و تا کنون ادامه پیدا کرده است، بیان کرد: در این مجموعه ۱۵۰ حجره وجود دارد که بخش عمدهای از آن به هنرمندان صنایع دستی واگذار شده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین در ادامه با اشاره به تشریفات واگذاری غرفههای سعدالسلطنه گفت: تلاش ما این است که عدالت در فرآیند واگذاری غرفههای سعدالسلطنه در دستور کار قرار بگیرد زیرا هر موضوعی که متعلق به شهروندان است در یک روند عادلانه باید توزیع شود لذا روند جدید واگذاری حجرههای سعدالسلطنه به تصویب شورا و شهرداری رسیده و از این پس حجرههای سعدالسلطنه در قالب قانون مشخص به متقاضیان واگذار خواهند شد.
وی از برنامههای جدید برای سرای سعدالسلطنه خبر داد و اظهار کرد: سرای بهشتیان به زودی و با مجوز شورای شهر قزوین با کاربری رستوران و پذیرایی راهاندازی خواهد شد. سرای قهرمانی نیز با کاربری اقامتی در حال واگذاری است، همچنین حمام رضوی در سرای سعدالسلطنه به عنوان یکی از ۲ حمام این کاروانسرا با کاربری آب درمانی و گرمابه سنتی و با حضور یک سرمایهگذار بومی راه اندازی میشود.
محمودی با بیان اینکه طرح راهاندازی کافه کتاب بانوان نیز در دست بررسی است، بیان کرد: معتقدیم با تکمیل پازل سرای سعدالسلطنه طبیعتاً شاهد حضور بیشتر مردم و رونق بازار این مجموعه خواهیم بود، ضمن اینکه سال آینده مرمت مسجدالنبی (ص) آغاز خواهد شد و طرح توسعه امامزاده حسین (ع) نیز با عزم جدی مدیریت استان و مدیریت شهری حرکت دوباره داشته و است.
وی با بیان اینکه احیای سراهای سنتی دیگر شهر نیز در دستور کار است، تصریح کرد: نباید تنها در سعدالسلطنه متوقف شویم بلکه باید از تجربه موفق سعدالسلطنه برای سراهای دیگر شهر نیز استفاده و آنها را احیا کرده و به بهرهبرداری برسانیم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره مباحث مطرح شده در رابطه با برج تجارت گفت: آنچه به عنوان تخلفات گسترده مطرح میشود صحت ندارد و چیزی به این معنا را حس نمیکنیم. امروز مسیری باز کردیم تا فضای اداره برج بین ما به عنوان شهرداری و مالکان به صورت شفاف و قانونی پیش برود.
وی ادامه داد: اینکه تمام اتفاقات ۱۰ سال اخیر برج در فضای شفافی بوده ادعای بزرگی است، در برخی مواقع رفتارهایی صورت گرفته که نیازمند اصلاح است و در کلیات موضوع قانون رعایت شده و نیاز است نواقص کار بررسی و رفع شود.
محمودی در پاسخ به سؤال ایسنا درباره اینکه آیا قرار است بهرهبرداری بخشی از مجموعه جهانی سعدالسلطنه از دست شهرداری و استان قزوین خارج و به یک مجموعه خارج استان قزوین منتقل شود؟ گفت: این موضوع به عنوان یک خبر صحت ندارد، اما اگر فردا متهم به این نشوم که خلاف واقع گفتهام باید عرض کنم که ما به یک تعبیر در سعدالسلطنه مستأجر صندوق احیا هستیم و تعهدات قانونی نسبت به صندوق احیا داریم و ممکن است در سنوات گذشته برخی موضوعات بین ما و صندوق احیا حل نشده باقی مانده باشد که تکلیف ماست این موضوعات را حل کنیم.
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین در پایان خاطرنشان کرد: در مقطعی این پیشنهاد بود که برای حل مرافعات گذشته مصالحهای صورت گیرد به این معنا که بخشی از سعدالسلطنه از دست مدیریت شهری قزوین خارج شود، اما در توافقات قانونی این موضوع وجود ندارد ضمن اینکه این امر در آینده نیز مسیر مطلوبی برای شهروندان قزوین نیست و ما علاقهمندیم که سعدالسلطنه به تمامی در اختیار شهروندان قزوینی باشد.
انتهای پیام