دکتر مهدی جهانگیر ۲۱ اسفند در گفتگو با ایسنا با اعلام اینکه تاریخ مصرف مواد غذایی عمده مشکل حوزه بهداشت است، افزود: علاوه بر بازدیدهای معمول، در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان نیز با همکاری دستگاههای مربوط از نانوایی ها، مساجد، اقامتگاهها، آبهای معدنی، رستوران های بین راهی، پمپ بنزین ها، مراکز تفریحی، هتل ها، آب درمانی ها و سایر جهت نحوه رعایت مقررات و استانداردهای بهداشتی بازدیدهایی انجام میشود.
وی ادامه داد: در صورت رعایت نکردن موازین بهداشتی و مشکلات زیرساختی تذکرات و مهلت لازم از سوی کارشناس بهداشت محیط داده میشود و با اتمام فرصت داده شده در صورت رعایت نکردن قوانین بهداشتی با حکم قضایی برخورد می شود.
جهانگیر با بیان اینکه مواد غذایی باید استاندارد سلامت و سیب سبز داشته باشد، اذعان کرد: روزانه یک صد الی دویست کیلو مواد غذایی فاسد جمع آوری میشود و با حضور گروه مربوطه و ضابط قضایی معدوم میشود.
مدیر شبکه بهداشت شهرستان کوثر اظهار کرد: بهورزان در روستاها می توانند از نانوایی ها بازدیدهای دوره ای داشته باشند و عموم شهروندان نیز می توانند گزارش های خود را با شماره تلفن ۱۹۰ در میان بگذارند.
این مقام مسئول بهداشت و درمان شهرستان کوثر بیان کرد: مالکان رستوران ها و غذاخوری ها باید نسبت به نظافت و آراستگی پرسنل خود اقدام نمایند و آزمایش های دوره ای آنان را مد نظر داشته باشند.
انتهای پیام